Share

cover art for #333 Frode Grodås, Felix Magath og Andorra-legenden Aldefons Lima

Fotballklubben

#333 Frode Grodås, Felix Magath og Andorra-legenden Aldefons Lima

Ep. 333

Landslaget er noen promiller nærmere EM enn på mandag, Nusa er flink, og Frode Grodås er med i Forræder. Andorras kanskje aller største landslagslegende har lagt opp, mens Felix Magath er villig til å landslagssjef-jobben i Tyskland. I tillegg: Rösler mikser dress og treningsdress, The Completely-Suzuki Stadium og Galabadaarachchi kan spille på de fleste landslag m.m.More episodes

View all episodes

 • 341. #341 Hvor kald kan en fotballkamp være?

  56:18
  Det er dags for en kald avslutning i Eliteserien, og vi har sett på noen av de kaldeste kampene gjennom historien. Peter Cech har debutert som profesjonell hockeykeeper, blir KFUMs Sverre Sandal Eliteseriens første spiller med et navn som er likt noe fottøy, og hva er egentlig den dårligste fotballhovedstaden?
 • 340. #340 Minus 10 til Everton, landslaget i 2011 og estisk VAR

  01:00:40
  Everton har blitt trukket 10 poeng, Montserrat herjer under Lee Bowyer og offsideregelen skal kanskje endres. I tillegg: synergier og drivere mot Europatoppen, Tore Strømøy i RBK og hvilket år er det minst minneverdige i nyere fotballhistorie?
 • 339. #339 Hamkam, Notts County og Asamaoh Gyans skilsmisseoppgjør

  01:00:13
  Det har vært friske serieavslutninger i både Allsvenskan og 2. divisjon, mens dommere har fått strekk og blitt banket opp på overtid i Crewe-Notts County. Rotter har blitt kastet ut på banen i Danmark, dommere bør ikke pustes på og Asamoah Gyan måtte gi fra seg en bensinstasjon. I tillegg er Arne Scheie grei.
 • 338. #338 Girona på topp, japansk cupfinale og mørkt i Lima

  47:25
  Girona leder i Spania, Allianza Lima skrudde av lyset da de ikke vant cupfinalen, Marius Høibråten har også spilt cupfinale, Tottenhams kunstprosjekt med ni mann, Gigi Becalis nye problemer, Sivert Heltne Nilsens frieri og Levanger taper aldri.
 • 337. #337 Gullballen, Hønefoss og Dynamo Kievs Norgesturné i 1993

  53:24
  Opprykk og nedrykk i 2. og 3. divisjon, Gullballen, Dynamo Kievs store Norgesturné i 1993, med påfølgende gratis tur til Oslo med Widerøe for en keeper og kona, samt litt skjeggprat. Og selvsagt: hva gjør Salomon Kalou nå?
 • 336. #336 VM 2034, Andreas Lund og Coupe Van der Straeten Ponthoz

  57:08
  Vi prater om den aller første utgaven av en europeisk cup, tar for oss den sjarmerende klubben Leopold FC, Trond Olsens Værøy, samt tunge dager for Ajax, Schalke og Lyon. Og så klart hva Andreas Lund driver med om dagen.
 • 335. #335 El Magico, Melon på hodet-mannen og cupfinale på våren

  01:09:32
  Denne gangen handler det om El Magico, Dynamo Dresden, Melon på hodet-mannen, håndlevert papirpost, ny kkp med gresshingstene, et unikt hattrick fra Larvik, cupfinale på våren og en del andre ting.
 • 334. #334 Stolpen, J Davidson Scrap Metal og Hammerfest trenger poeng

  01:01:05
  Hvilket herrenavn har flest landskamper, hvilket oppgjør tar lengst tid å lese og hva driver egentlig Darren Bent med? Hva regnes som stolpe, flere gode stadionnavn, Hammerfests svake poengfangst og det komplette navnet: FK Eik Tønsberg 871.