Share

cover art for #325 Heltne Nilsens syltetøy og Spetalens peanøtter

Fotballklubben

#325 Heltne Nilsens syltetøy og Spetalens peanøtter

Ep. 325

Alfie har vært på kamp med Spetalen og kanskje kastet peanøtter, mens Sivert Heltne Nilsen kan ha prøvd å fly med betydelige mengder syltetøy.

Den perfekte tabellen har dukket opp i skotsk League Two, Aafk står fortsatt uten mål og det tsjekkiske seriesystemet er frustrerende.

More episodes

View all episodes

 • 354. #354 Tifo-forfalskning og tvilling-forvirring

  54:03
  Er det greit å pælme en drikkeflaske med straffenotater opp på tribunen? Er det greit å sende tvillingen din til å spille for deg i en ny klubb? Og: hvor historisk korrekt må egentlig en TIFO være? Disse og mange flere spørsmål får du svar på i episode 354 av podkasten Fotballklubben.
 • 353. #353 Cesar Menotti er død og årets skitmål i Sverige

  57:24
  Cesar Louis Menotti er død, og han er det verdt å mimre litt om. Det er allerede litt kontroverser rundt noen Copa America-tropper, og til og med Antony har klart å komme på kant med noen den siste uka. I tillegg har Ipswich rykket opp, den brasilianske backen Ryerson er klar for CL-finale og vi prøver å finne positive ting med Tromsøs seriestart.
 • 352. #352 Marinakis´ dommerproblemer og beste nordmann uten landskamp

  50:26
  Nottingham Forest klager på VAR, og merkelig nok har det skjedd tidligere at deres eier Marinakis har vært sint på dommere. En annen klubbeier har skadet seg på rullebrett, mens Janne Jönsson takler fra sidelinjen. I tillegg gjør vi et forsøk på å finne ut av hvem som er tidenes beste norske spiller uten a-landskamper.
 • 251. #351 Kanu på Hamar, Cantona i Kristiansand og Pudel i Bielefeld

  56:11
  Nwankwo Kanu har besøkt Hamkam en tur, mens Eric Cantonas konsert i Kristiansand ikke blir beskrevet på veldig flatterende vis. Pompey rykket opp og mange kan rykke ned fra Championship. Sagspon var tydeligvis veldig vanlig måte å merke opp banen, mens det var vanskelig å blidgjøre Fredriksstad Blad på 1930-tallet.
 • 350. #350 Joe Kinnear, grusbanetips og broren til Osama Vinladen

  47:05
  Noen lag spiller kynisk, andre tar den med hånda innenfor 16-meteren når ballen er i spill. Bayern vinner ikke ligaen, kanskje fordi de ikke har Mané, Sané og Kane. Mer kaos i Fenerbahce, Joe Kinnear er død og André Danielsen har byttet klubb. Vi sjekker også ut hva broren til Osama Vinladen heter, og deler noen meget gode klengenavn fra kaia i Göteborg.
 • 349. #349 Landslagsspilleren som satt inne for utpressing

  54:28
  Eliteseriestart, TIFO på årsmøte i Fenerbahce og den norske landslagsspilleren som satt inn for grov utpressing av en bonde i Odalen. Det blir også prat om "Den vaiende maiskolben" og andre gode klengenavn fra Sveriges VM-tropp i 1958.
 • 348. #348 Aldersjuks i Kamerun og elgkjøtt på årsmøte

  51:32
  Årsmøtesesongen fortsetter å levere, Kamerun fortsetter å ha litt problemer med aldersjuks og blir Saarbrücken eller Neverkusen pokalmestere i Tyskland?Også skryter vi uvant mye av Haugesund.
 • 347. #347 AK47, grusbaner og Podolskis kebab-imperie

  01:01:16
  Vi tipper 8. og 9.-plassen i årets Eliteserie, tar for oss den eneste (?) grusbanen som fortsatt finnes i norsk seniorfotball, ser nærmere på det gode klengenavnet AK47 og ikke minst: hvor stor er egentlig Lukas Podolskis kebab-imperie blitt?
 • 346. #346 Stan Bowles, kneskli og Ronaldinho i tyrkisk reality-TV

  01:00:33
  Ronaldinho har økonomiske problemer, og har dukket opp i reality-show rundt Middelhavet. Det har også vært litt for mange fotballspillere i ulike aldre som har dødd den siste uka, og vi tar for oss noen highlights for noen av dem. Pluss litt feiringer, Norges tredje beste fotballspiller og hvilket norsk lag som kommer til å skuffe i år. s