Share

cover art for #324 Fulle tribuner, Big Sam og Høibråten i CL-finale

Fotballklubben

#324 Fulle tribuner, Big Sam og Høibråten i CL-finale

Ep. 324

Marius Høibråten spiller finale i asiatiske Champions League, Big Sam er tilbake og det er gøy på norske tribuner. Mens i England er det mange lag som kan rykke opp som vi unner et lite opprykk etter tunge år.


More episodes

View all episodes

 • 334. #334 Stolpen, J Davidson Scrap Metal og Hammerfest trenger poeng

  01:01:05
  Hvilket herrenavn har flest landskamper, hvilket oppgjør tar lengst tid å lese og hva driver egentlig Darren Bent med? Hva regnes som stolpe, flere gode stadionnavn, Hammerfests svake poengfangst og det komplette navnet: FK Eik Tønsberg 871.
 • 333. #333 Frode Grodås, Felix Magath og Andorra-legenden Aldefons Lima

  01:03:47
  Landslaget er noen promiller nærmere EM enn på mandag, Nusa er flink, og Frode Grodås er med i Forræder. Andorras kanskje aller største landslagslegende har lagt opp, mens Felix Magath er villig til å landslagssjef-jobben i Tyskland. I tillegg: Rösler mikser dress og treningsdress, The Completely-Suzuki Stadium og Galabadaarachchi kan spille på de fleste landslag m.m.
 • 332. #332 Spansk sultestreik, død klubbeier og straffekonker uten mål

  57:34
  Mora til Rubiales har gått inn i kirken for en sultestreik, og den tidligere eieren av Doncaster, Ken Richardson, er død. Vi sjekker også hvor vanlig det er med kun ett mål i en straffekonk og får meget god hjelp av vakre lyttere til å finne gode far/sønn-konstellasjoner på landslag. Og litt Select Car Leasing Stadium selvsagt.
 • 331. #331 Hestemorkake, Junkeren og våpen i Montenegro

  57:25
  Hvor er det passende å kysse VM-vinnere? Er det noe som slår å få sparken mens du blir truet med våpen? Når skal egentlig Junkeren tape en bortekamp? Er vi tilbake på hestemorkake fra Beograd, og har vi noen gang vært der? Og er det egentlig mulig å ikke tenke på Ari van Tiggelen når man tenker på Berry van Arle? De viktige spørsmålene får du svar på i Fotballklubbens episode 331.(Kun fire igjen her: https://butikk.fotball.tv/products/william-fatty-foulke-kopp)
 • 330. #330 Sander Børdsj, Harry Kane og Vegetarian Lions

  59:22
  Vi blir overrasket av både Sander Børdsj, Harry Kane og ikke minst bakgrunnen for den ekvatorialguineanske klubben Vegetarian Lions. Det blir litt om symmetrien i karrieren til Buffon, favoritt-koeffisient og mange fotballspillere som heter Buse.
 • 329. #329 Harry Kanes tyskkunnskaper, Regions Cup og Østigårds baderampe

  01:00:05
  Vi er veldig fornøyde med en del av Eliteserietabellen, er usikre på om Harry Kane vil bli god i tysk og finner frem til hvor langt landslaget vil gå i VM. Det blir Regions Cup, SAFF-mesterskapet, tomater til Nations League-vinnere og dessverre en oppramsing av alle europeiske land som ikke har nådd mesterskap siden 2000.
 • 328. #328 Kypros, trippel og Benik Afobe ranet

  01:02:12
  Manchester City har vunnet litt greier, Norge (også kjent som gresshingstene) skal spille landskamper og Benik Afobe er ranet. I tillegg er Silvio Berlusconi død. Litt av en uke. Det blir også vitser. Kopper her: https://butikk.fotball.tv/products/william-fatty-foulke-kopp
 • 327. #327 Postecoglu, Finne og rattet til Spalletti

  01:04:38
  Tottenham har fått ny manager, Bård Finne er på landslaget og får en vits skrevet for anledningen. Vi er også innom Prampram Uncle T United, årets Bogarde og endelig (?): vi forklarer det belgiske seriesystemet.
 • 326. #326 Hamburg, Ullpokalen og mobilitetscooter i Locco

  52:48
  Vi teller opp og kommer til ca. 20 ferske norske seriemestere rundt omkring i verden, men i Hamburg røk opprykket på sureste vis. Det er noe misnøye i Serie C i Italia som fører til en sinna president i mobilitetsscooter i 5-meteren og vi prater den ekstremt dyre Ullpokalen fra Buenos Aires.