Fotballklubben

Share

#316 Rainbow man og Kazu Miuras portugisiske eventyr

Ep. 316

I anledning episode 316, byr vi på info om religiøse fotballspillere og om selve Johannes 3:16-mannen Rainbow Man. Vi byr også på oppgjøret Fri-Mann, grillende fotballspillere og problemer i Peru.

More Episodes

 • 327. #327 Postecoglu, Finne og rattet til Spalletti

  01:04:38
  Tottenham har fått ny manager, Bård Finne er på landslaget og får en vits skrevet for anledningen. Vi er også innom Prampram Uncle T United, årets Bogarde og endelig (?): vi forklarer det belgiske seriesystemet.
 • 326. #326 Hamburg, Ullpokalen og mobilitetscooter i Locco

  52:48
  Vi teller opp og kommer til ca. 20 ferske norske seriemestere rundt omkring i verden, men i Hamburg røk opprykket på sureste vis. Det er noe misnøye i Serie C i Italia som fører til en sinna president i mobilitetsscooter i 5-meteren og vi prater den ekstremt dyre Ullpokalen fra Buenos Aires.
 • 325. #325 Heltne Nilsens syltetøy og Spetalens peanøtter

  59:27
  Alfie har vært på kamp med Spetalen og kanskje kastet peanøtter, mens Sivert Heltne Nilsen kan ha prøvd å fly med betydelige mengder syltetøy. Den perfekte tabellen har dukket opp i skotsk League Two, Aafk står fortsatt uten mål og det tsjekkiske seriesystemet er frustrerende.
 • 324. #324 Fulle tribuner, Big Sam og Høibråten i CL-finale

  58:54
  Marius Høibråten spiller finale i asiatiske Champions League, Big Sam er tilbake og det er gøy på norske tribuner. Mens i England er det mange lag som kan rykke opp som vi unner et lite opprykk etter tunge år.
 • 323. #323 Quint Jansens hår og klubbnavnet som ble sensurert i Rogaland

  47:14
  En klubb fra Rogaland med et for dristig navn, en klubblogo i Premier League som er mer dristig enn forventet, Quint Jansens hår og gratis for alle Düsseldorf. Og vi kaster oss på ukas snakkis og spør: er det endelig tid for Tahiti i oseanisk Champions League?Ellers har vi noen få eksemplarer av denne snasne koppen i vår nettbutikk: https://butikk.fotball.tv/products/william-fatty-foulke-kopp
 • 322. 322 Neil Warnock klipper tånegler

  53:13
  Joaquin legger opp og Thomas Berntsen drar til Sverige, men likevel er nok det at Neil Warnock klipte tåneglene til Darren Ambrose det mest forstyrrende vi har hørt denne uka. I Finland møter FC FC klubben Strikers/Bertil mens de sexy buksene har rykket opp til Kakkonen.
 • 321. #321 Endelig VAR og dommertrøbbel i Hellas

  57:51
  Nå spiller gutter seriefotball igjen, bare med VAR denne gangen. Bård Finne har fått et mellomnavn han ikke har bedt om, det har dukket opp en spennende CV i Alta og noen polske dommere har slitt i Hellas.
 • 320. #320 EM, fotballgutt og Romssa Arena

  52:54
  Norge er på skjema til EM, Tromsøs hjemmebane heter nå Romssa Arena og Håvard Nordtveit er tilbake på Vestlandet. I tillegg har vi funnet en ny mester i kampen om å bli Norges mest skråstrekeste oppgjør!
 • 319. #319 Andreas Selliaas om Rwanda, Sveits og FIFA

  01:17:04
  Andreas Selliaas har vært i Sveits og i Rwanda, og forteller alt om FIFA-kongressen, turen til Infantinos hjem og Lise Klaveness kampanje for å bi med i FIFA-styret.