Share

Förtroligt


Latest episode

 • 26. November!?

  17:55
  November - både bokstavligt och bildligt Välkomna in i samtalet!

More episodes

View all episodes

 • 25. Allhelgona och "leva som man lär"

  49:16
  Är det verkligen möjligt att "leva som man lär", och är det något vi bör eftersträva? Idag närmar vi oss detta spännande ämne, som också bottnar i vad det innebär att vara människa. Vi talar även om Allhelgona och vår relation till denna tid. När döden och saknaden för så många blir påtaglig och närvarande. Välkomna in i samtalet!
 • 24. Att hitta sig själv

  43:02
  Ibland talar vi om att "hitta sig själv". I dagens avsnitt utforskar vi just detta tema. Är det ens möjligt? Finns det någon stabil kärna som är just jag? Och vad gör jag med det jag hittar?Samt... Ibland vill man inte vara perfekt och vacker... och det måste få vara okej. Välkomna in i samtalet!
 • 23. Om kontrollbehov

  52:22
  Vi vrider och vänder på vårt och andras kontrollbehov. Vad kan vi egentligen säga om människans behov av att kontrollera, och vad behöver vi tänka på när det blir något ohälsosamt. Välkomna in i samtalet!
 • 22. Tillbaka från semestern

  34:48
  Podden är tillbaka efter ett längre semesteruppehåll. Ibland är pauser nödvändiga, och vi avhandlar lite vad som hänt sen sist. Hur går det egentligen med Henriks bok och hur bra är egentligen psykologer på att följa sina egna råd? Samt risken att göra för mycket roliga saker....Och mycket mycket mer....Välkomna in i samtalet!
 • 21. Mustascher och existentiell hälsa

  39:34
  Kopplingen mellan mustascher och existentiell hälsa är inte alltid solklar. Men en sak de har gemensamt är ju att båda går att odla. I dagens avsnitt närmar vi oss dessa högst viktiga och relevanta ämnena. Välkomna in i samtalet!.
 • 20. Prästfördomar

  33:05
  Vi fortsätter på spåret "fördomar", och riktar nu ögonen mot präster och lite crossfit.Och frågan är vilka som egentligen har flest emot sig??... Välkomna in i samtalet!