Share

cover art for Våga! Avsnitt 12 Betty E Wassenius

VÅGA! Podcast

Våga! Avsnitt 12 Betty E Wassenius

Season 1, Ep. 12

Betty har alltid sökt sig till att vara egen. Hon berättar om sin resa från att hon fick sparken av sin man från gemensamma tandläkarmottagningen, till att idag driva livsstilsgymmet B-Room. Hon drivs av nej sägare och har alltid gillat att leda och boosta människor. Hennes intresse för träning började under mammaledigheten med mammaträning. Ett fantastiskt inspirerande avsnitt med Betty. Lyssna och inspireras!

More episodes

View all episodes

 • 11. Våga! Avsnitt 11 Robin Håkansson

  29:32
  I månadens avsnitt får vi träffa Robin som berättar sin resa. Robin har under alla år varit intresserad av media. Han tog sitt intresse till en affärsidé efter studenten och sedan dess har han haft förmånen att kunna arbeta som frilansande mediaproducent i sitt företag POZ Media med en mängd spännande produktioner, allt från modevisningar i Dubai till banracing på Viasat Motor.
 • 10. Våga! Avsnitt 10 Olivia Fritiofsson

  43:10
  I månadens podcast berättar 22-åriga Olivia Fritiofsson om sin resa från sitt UF-företag till att idag driva två företag, bland annat en restaurang i Markaryd. Hon menar att det oftast är man själv som målar upp hinder, man måste våga testa nya saker. Olivia är en riktig doer som inte bryr sig om vad andra tycker, ser möjligheter i allt och tycker att problem alltid är till för att lösas. Lyssna och inspireras till att följa dina drömmar!
 • 9. Våga! Avsnitt 9 Sara Almkvist

  26:45
  Sara Almkvist utbildade sig till gymnasielärare men kände efter några år att hon ville göra något mer för att utveckla skolan. Därför sökte hon sig till Ung Företagsamhet där hon får ha en fot i skolans värld och en fot i näringslivet. Hon pratar om att entreprenörskap är nyckeln till att fostra framtida medborgare. Att genom Ung företagsamhet få inspirera och påverka elever till att bli mer företagsamma i tidig ålder. Hon berättar hur viktigt det är att VÅGA misslyckas som entreprenör. Lyssna på hur Sara och teamet på Ung Företagsamhet Kronoberg gör för att inspirera andra!
 • 8. Våga! Avsnitt 8 Martin Bergvall Nilsson

  39:53
  Martin började sin karriär som fotbollsspelare men valde sedan av en slump att gå över till restaurangbranschen. Idag driver han en rad olika företag och har även drivit egna podcasts. I det här avsnittet av Våga tipsar han om hur viktigt det är att kasta sig ut och starta företag. Han menar att man aldrig blir hundra procent redo och förberedd. Lyssna och inspireras.
 • 7. Våga! Avsnitt 7 Best of

  21:12
  I detta avsnitt pratar Hanna om de bästa tipsen hon samlat på sig under de 6 publicerade avsnitten. Lyssna och inspireras!
 • 6. Våga! Avsnitt 6 Fortnox historia - Johan Claesson

  37:32
  Vi vet hur det är att vara småföretagare. Vi har själva varit just det. Möt Fortnoxveteranen Johan Claesson, som jobbat på Fortnox sedan 2005. Johan berättar spännande händelser ur historien och viktiga milstoplar som varit avgörande för Fortnox tillväxtresa och framtid. Johans hjärtefråga är företagskulturen. Hur gör man för att behålla mentaliteten och kulturen i ett snabbväxande bolag? Lyssna och inspireras!
 • 5. Våga! Avsnitt 5 Mirza Bico

  41:09
  Mirza Bico började redan vid 14års ålder arbeta med Sociala Medier åt entreprenören Isabella Löwengrip. Idag driver han det stora Instagramkontot ellentvshow med över 2,7 miljoner följare. I det här avsnittet berättar han om sin resa och skolgång, om hur han fick jobbet hos Isabella och hur man lyckas med sina Sociala Medier!
 • 4. Våga! Avsnitt 4 Businesspodden

  35:07
  Josef Fallesen & Mikael Arndt startade Businesspodden 2015. Idag är den Sveriges största entreprenörspodcast. I VÅGA! Podcast tipsar de om vad man ska göra för att just våga. Vad gör man för att aldrig tappa motivationen? Hur blir man en bra säljare och hur lyckas man egentligen med en podcast? Mikael och Josef har svaret!