Share

Football's coming home

En podd om Championship, League One och League Two


Latest episode

 • 19. Suldragningen

  01:09:33
  Dubbla omgångar att avhandla och det blir en herrans massa mål, matcher och skeenden att analysera. Men vi tycker oss se både positiva och negativa effekter från de senaste tränarbytena.Dessutom rankar vi Championships bästa ytterbackar. Dubbelnamn och vassa fötter. Med Oskar Kiisk och Leonard Jägerskiöld Velander.Klippt av Keven Bader.

More episodes

View all episodes

 • 18. Englands Arboga

  57:58
  Vi nyttjar landslagsuppehållet till att fastna i League One, både aktuella matcher och mer historiskt. Stevenage FC hamnar i rampljuset i ”The Club” i veckans avsnitt - från uppgrävd gräsmatta till kungar av nya Wembley. Därtill inleder vi vår spelarspecial med att ranka de tio bästa målvakterna i Championship. Hur många svenskar får egentligen plats på listan?  Med Oskar Kiisk och Leonard Jägerskiöld Velander.Klippt av Keven Bader.
 • 17. Leopold W of Blackburn

  01:10:50
  Leopold Wahlstedt gästar Football’s coming home och pratar om första tiden i England, kvaliteten på Championship samt kaoset innan övergången till Blackburn. Vi drömmer oss bort till England inför nästa års resa, pratar om Rotherhams nästa manager samt tar ned en omgång med höga toppar och djupa dalar. Med Oskar Kiisk och Leonard Jägerskiöld Velander.Klippt av Keven Bader.
 • 16. Leeds are falling apart again

  55:28
  Mycket fokus på Leeds United i veckans avsnitt. Inte nog med att de bröt Leicester nästintill rekordlånga segersvit, det är till Elland Road vi styr skutan 2024 i vår årliga resa. Börjar Ipswich darra och har Southampton i och med sin form spikat toppfyran? Dessutom berättar vi om Arsenals Charlie Patino, som lånats in av Swansea, i segmentet "Remember the name". Av och med Oskar Kiisk och Leonard Jägerskiöld Velander. Klippt av Keven Bader.
 • 15. Carrick till landslaget

  01:21:53
  I veckans avsnitt rankar vi alla tränare i the Championship! Det blir Yrrol-referenser, Wednesday-ilska och Wagner-debatt. Dessutom hyllar vi en bortgången ikon.Av och med @Oskar Kiisk och Leonard Jägerskiöld Velander. Klippt av Keven Bader.
 • 14. Cityförbannelsen

  01:04:53
  Dubbla omgångar att avhandla och vi är fortsatt tveksamma till Birminghams agerande. Dessutom snack om Coventry Citys förbannelse, eller ska vi kalla den Coventrys Cityförbannelse. Och vem ska rädda Millwall?
 • 13. Oh when the Saints

  59:26
  The Club är tillbaka och det har blivit dags att granska Southampton FC från sydkusten, eller ska vi kalla dem St Mary's Church? Vi pratar om vunna och uteblivna titlar samt tar ut det bästa rödvitrandiga nordiska laget. Dessutom pratar vi om säsongens lag i Championship hittills och kollar läget i League One och League Two.Med Oskar Kiisk och Leonard Jägerskiöld Velander.Klippt av Keven Bader.