Fitnesskulmapodcast

Share

Oona Ylitolonen - Koripalloilijasta vaparifitness -kilpailijaksi

Ep. 21

Tässä jaksossa roolit kääntyy ympäri: haastateltavan paikalle pääsee vaparifitness kilpailija Oona Ylitolonen ja jaksoa puolestaan vetää Joakim Grannas. Jakso on samalla myös Oonan esittely jakso, sillä tajusimme, että emme ole kahdenkymmenen jakson aikana saaneet esiteltyä itsejämme :D


Oonalla on ´pitkä´ kilpaura vaparifitnessin parissa alkaen vuodesta 2014. Viimeisimmän kerran hän kilpaili vuonna 2018, ja matkan varrella mukaan on tarttunut mm. kolme SM-mestaruutta, useita kansainvälisiä mitalisijoja sekä finaalipaikkoja, vuoden juniori -palkinto 2015 sekä useampia vuosia maajoukkueessa. Oona on siitä mielenkiintoinen vaparifitnesskilpailija, että lajitaustaa löytyy koripallon parista - eikä fitnessille perinteisesti voimistelusta, cheeristä, sirkuksesta tms. Nykyisin hän kilpailee ammattilaisena IFBB ELITE PRO -sarjassa, tuomaroi fitness-lajeja, opiskelee ja on äiti. Sekä vetää tietysti Fitnesskulmapodia!


Miten vaparifitnessissä voi pärjätä ilman siihen soveltuvaa lajitaustaa? Meinaako Oona vielä kilpailla? Millainen kokemus PRO-kortin saaminen ja ammattilaisiin siirtyminen oli? Miten korkealla tasolla kilpailemisen sekä muut elämän isot kokonaisuudet voi yhdistää? JA MITÄ ON VAPARIFITNESS?


Kuunneltavissa NYT!

More Episodes