Share

cover art for 51. Hentai-vibb i Europaparlamentet

Fint, fult och pengar

51. Hentai-vibb i Europaparlamentet

Det är Awards Season och vi har missat alla filmer. Är Margaret Thatcher kvinnan äntligen tillbaka? Vad hade Sara Danius egentligen för baktanke med sina dagböcker? Och gör tjejkulturen oss dumma?

More episodes

View all episodes

 • 61. Ingen gör ju någonting

  41:36
  Anna har sett klassresenären Ripley. Isabella och tagit ställning i EQT och skatteverkets krig. Varför gör ingen något vettigt i detta land? Och för en gång skull har Isabella hittat en god entreprenör.
 • 60. Kulturell nekrofil

  57:26
  Varför är de så perversa i Japan? Varför vill människor ta en öl med Jan Emanuel? Är Björn Ulvaeus kulturell nekrofil?  Och är folklistan verkligen vad folk vill ha?
 • 59. En självmedveten träpanel

  56:34
  Anna har skaffat en ny genuin stil. Isabella har lyssnat på Beyonces nya skiva och är golvad. Och är det slut med tiktok? Och går det att förbjuda framtiden?
 • 58. Den ointelligenta kroppen

  45:28
  Vad symboliserar pattar i det politiska landslaget? Och de mäktiga männen då, vad är deras powersymbol? Anna vill prata om sin text i SvD och Isabella funderar på att köpa aktier i Intrum.
 • 57. Fattig, sjuk eller galen

  55:41
  Vad ska man göra på fritiden för att inte bli fattig, sjuk eller galen? Hur ser Xi Jinpings framtidsplan ut? Och vad ska vi göra med alla pengar vi ska trycka upp i Sverige? Välkomna!
 • 56. Incel-tankesmedjan

  01:07:25
  Anna vill prata om beväpnade entreprenörer då och nu. Isabella berättar om vad rika pappor lär oss. Är ekonomi mer ett språk än vetenskap? Och är incels vår nya tankesmedja?
 • 55. Isabellas vänstraste åsikt

  51:23
  Vem är Rose och vem är Jack av Anna och Isabella? Vilken är den mesta vänstra respektive högra åsikten? Och hur hanterar man Kron-Kalle?
 • 54. Björn Gustavssons usla stand up

  52:02
  Han köpte annonser för flera miljoner dollar, hur går det för Kanye West egentligen? Är Roger Akelius vår välgörare? Anna har tittat på svensk tv och Isabella har luftat sin inre moderatkvinna.
 • 53. The artist is botoxed

  41:37
  Isabella har bevakat det finska valet som avgörs i helgen. Ska Anna köpa Marina Abramović c-vitamin kräm? Kommer den sköra världspolitiken påverkas av valstress? Och ett gott ord från Ann Lagercrantz och Anna.