Share

cover art for 45. Vad kostar en kompis?

Fint, fult och pengar

45. Vad kostar en kompis?

Hur tycker GPT att Isabella ska duka inför sitt glöggmingel? Anna har sett en film om världens rikaste kvinna som fick en kompis. Isabella hävdar att rationella människor faktiskt inte är så tråkiga som många tror och slutligen, Anna har gett sin son en tjuga. Det gick sådär.

More episodes

View all episodes

 • 60. Kulturell nekrofil

  57:26
  Varför är de så perversa i Japan? Varför vill människor ta en öl med Jan Emanuel? Är Björn Ulvaeus kulturell nekrofil?  Och är folklistan verkligen vad folk vill ha?
 • 59. En självmedveten träpanel

  56:34
  Anna har skaffat en ny genuin stil. Isabella har lyssnat på Beyonces nya skiva och är golvad. Och är det slut med tiktok? Och går det att förbjuda framtiden?
 • 58. Den ointelligenta kroppen

  45:28
  Vad symboliserar pattar i det politiska landslaget? Och de mäktiga männen då, vad är deras powersymbol? Anna vill prata om sin text i SvD och Isabella funderar på att köpa aktier i Intrum.
 • 57. Fattig, sjuk eller galen

  55:41
  Vad ska man göra på fritiden för att inte bli fattig, sjuk eller galen? Hur ser Xi Jinpings framtidsplan ut? Och vad ska vi göra med alla pengar vi ska trycka upp i Sverige? Välkomna!
 • 56. Incel-tankesmedjan

  01:07:25
  Anna vill prata om beväpnade entreprenörer då och nu. Isabella berättar om vad rika pappor lär oss. Är ekonomi mer ett språk än vetenskap? Och är incels vår nya tankesmedja?
 • 55. Isabellas vänstraste åsikt

  51:23
  Vem är Rose och vem är Jack av Anna och Isabella? Vilken är den mesta vänstra respektive högra åsikten? Och hur hanterar man Kron-Kalle?
 • 54. Björn Gustavssons usla stand up

  52:02
  Han köpte annonser för flera miljoner dollar, hur går det för Kanye West egentligen? Är Roger Akelius vår välgörare? Anna har tittat på svensk tv och Isabella har luftat sin inre moderatkvinna.
 • 53. The artist is botoxed

  41:37
  Isabella har bevakat det finska valet som avgörs i helgen. Ska Anna köpa Marina Abramović c-vitamin kräm? Kommer den sköra världspolitiken påverkas av valstress? Och ett gott ord från Ann Lagercrantz och Anna.
 • 52. Escobar Inc - Smink

  54:17
  Det sexiga presidentparet är på besök i Sverige, Isabella har läst boken ”Den stora kreditfesten”. Anna berättar hur det har gått i lilla Handelshögskolan och en (eventuell) yrkeskriminell har hört av sig till Isabella och vill starta ett sminkmärke.