Share

cover art for Bli bedre kjent med Ingvild Villa

Femea Management

Bli bedre kjent med Ingvild Villa

Season 1, Ep. 1

Bli bedre kjent med Ingvild Villa!


Ingvild er født i 1996 og kommer fra Bodø. Hun spilte i barndomsklubben Grand Bodø, før hun dro videre i Sandviken og Åsane. Nå spiller hun i TIL2020 og er en sentral bidragsyter til at laget kjemper om opprykk til Toppserien. Hun er en naturlig ledertype og kaptein på TIL2020. I denne episoden snakker vi blant annet om kapteinsrollen, det å være keeper og ellers om hverdagen som kvinnelig utøver.

More episodes

View all episodes

 • 8. Bli bedre kjent med Veronika Sæthre

  44:03
  Bli bedre kjent med Veronika Sæthre!Hun er født og oppvokst i Tromsø, og tilbrakte hele karrieren sin hos TUIL før hun gikk til Fløya i 2017. Hun spilte fire sesonger i Fløya før sammenslåingen med TIL2020 i 2021, der hun fortsatt spiller. Veronika har vært en nøkkelspiller for lagets utvikling som kom på 2. plass i 1. divisjon i 2023. Veronika spiller midtstopper, men kan også ta rollen som back. Hun er visekaptein i Tromsø og ble født i 1999. Styrkene hennes ligger i kvaliteten på pasningene og i duellene i lufta, supplert med en solid forståelse av spillet. I tillegg til å være toppidrettsutøver studerer Veronika fiskeri- og havbruksvitenskap ved UiT. For øvrig er Veronika en av få toppspillere som har kombinert toppidrettstilværelsen med førstegangstjenesten i millitæret.
 • 6. Bli bedre kjent med Emma Granlind

  40:45
  Bli bedre kjent med Emma Granlind! Emma er fra Senja i Nord-Norge, og er halvt svensk. Hun er født i 2002 og spiller midtbane på TIL2020. Ved siden av studiene jobber hun i barnehage og har nettopp signert en ny toårsavtale med Tromsø-klubben. I denne episoden snakker vi om oppbygningen av TIL2020, hvor Emma i starten slet med lite spilletid. I 2023 fikk hun imidlertid et gjennombrudd og spilte fast på klubben som kjempet om opprykk. Ellers snakker vi om det å være sjenert, tørre å bry seg mindre om hva andre mener, og mer.
 • 6. Ingvild Villa legger opp

  33:38
  I dag kommer nyheten om at Ingvild Villa legger opp. Hun har de siste 2,5 sesongene vært kaptein og keeper for TIL2020. Hør denne episoden for å høre hvorfor hun har tatt dette valget og hva som stod bak det, planer for fremtiden og mer. Hvordan kan man forhindre at kvinnelige fotballspillere legger opp i sin beste alder?
 • 5. Bli bedre kjent med Edit Machlik

  47:12
  Bli bedre kjent med Edit Machlik!Edit spiller på TIL2020, og er en nøkkelspiller på laget som kjempet i toppen av 1. divisjon i 2023. Hun er god med begge bein, og spiller derfor back på begge sider. Foruten om å spille fotball, har Edit en imponerende hverdag på siden. Hun er straks ferdig utdannet tannlege, representerer Norge i sjakk, har en bachelor i musikk (cello) og studerer russisk. Hør episoden og hør på et ekte multitalent.
 • 4. Bli bedre kjent med Celine Emilie Nergård

  53:43
  Bli bedre kjent med Celine Emilie Nergård!Hun er født i 1999 og oppvokst i Tromsdalen i Tromsø. Hennes barndomsklubb er TUIL, før hun gikk videre til Fløya. Der ble hun kjent som toppscorer, vant 1. divisjon i 2019 og ble tildelt årets spiller i divisjonen. Deretter gikk hun til Rosenborg, hvor hun har spilt frem til nå. Celine er en eksepsjonelt rask og målfarlig spiller, som ved siden av fotballen er ferdig utdannet sykepleier. For øvrig har hun representert Norge 15 ganger på aldersbestemt landslag. Hør denne episoden, hvor vi snakker om skader som har preget henne, hvordan en periode med lite spilletid i Rosenborg har preget henne, planer for veien videre, og mye mer.
 • 3. Bli bedre kjent med Mali Trøan

  40:57
  Bli bedre kjent med Mali Trøan. Hun er født og oppvokst i Vingelen, en liten fjellandsby i Hedmarken, spilte for barndomsklubben Tolga/Vingelen FK frem til 2015. Deretter spilte hun for Tynset i fire sesonger. I desember 2019 flyttet Mali til Rosenborg i Trondheim, og i 2021 flyttet hun til Tromsø for å bli en del av TIL2020-prosjektet. Mali fortsetter å spille for Tromsø og er en betydelig bidragsyter til TIL2020s suksess i toppdivisjonen av 1. divisjon. Født i 2000, utmerker hun seg både som spiss og ving. Mali's styrker ligger i fart, teknikk og forståelse for spillet. I tillegg besitter hun en enorm arbeidsmoral og en sterk mentalitet. Følg med!
 • 2. Bli bedre kjent med Susanne Haaland

  52:34
  Bli bedre kjent med Susanne Haaland!Susanne er født i 1998 og kommer fra Asker. Hun spilte der frem til veien gikk videre til Stabæk og skolegang på NTG. Etter et opphold i Øvrevoll Hosle, spiller Susanne nå i Kolbotn. Susanne er en ledertype, og kaptein på Kolbotn. Hun er midtstopper, og hennes styrker er spilleforståelse, kommunikasjon og ro. Hun leser spillet godt, og har god timing i duellspillet. Hun har 10 U-landskamper. I tillegg er hun nylig ferdigutdannet jurist. I denne episoden snakker vi blant annet Susannes planer for fremtiden, hvordan det var å rykke ned med Kolbotn i fjor, hjernerystelsen som satte henne ut av både studier og spill, og mye mer.