Share

cover art for Farsan har sett ett UFO

Farsan & Jag

Farsan har sett ett UFO

Ep. 3

Borde män inte få gå på fotbollsmatcher? Hur bra är farsan på "pappakunskaper"? Och vad är sannolikheten att det finns Ufon? Det är några av frågorna i dagens avsnitt! Ses nästa vecka igen :)

More episodes

View all episodes

 • Konspirationsteorier VS Farsan

  01:27:21
  Joppe visar Farsan konspirationsteorier på Tiktok, han är inte jätteimponerad. Farsan berättar även om när han vart pepparsprayad av en kvinna när han var ute och joggade. Självklart massa mer gott! Ses nästa vecka igen!
 • Carpe Diem på farsan svank

  01:30:19
  Joppe har blivit oskyldigt dömd och Farsan oroar sig för Syd Koreas minskande befolkning, där Joppe har en bra lösning på problemet. Dessutom testar vi oss om vi är smartare än en 5:e klassare! Häng med!
 • Cyklister = Gängkriminella

  01:19:23
  Joppe har tagit fram ett valmanifest för vårat nya parti. Vi går igenom viktiga sakfrågor som att cyklister i grupp ska kunna få fängelse och att bli omkörd på insidan ska vara straffbart. Dessutom är vi självklart överlycka över vårat Dortmund som är i champions league final!!
 • Världens bästa diktator

  01:26:35
  Joppe och Farsan har bevakat den stora älgvandringen. Vi går också igenom top 15 värsta diktatorerna för att ta reda på vilken som var "bäst", Joppe spekulerar även i vem han hade velat se som diktator i Sverige. Heja BVB!
 • Ladyboys & Sanitetstekniker

  01:47:37
  Joppe har tagit fram en lista på de mest korkade brottslingarna. Farsan försöker reda ut HBTQ-begrepp. Och, finns det nazister i släkten?
 • Hur tänkte rånaren?

  01:23:57
  Farsan försöker analysera rånförsöket på Joppe i Italien. Självklart har vi också haft stenkoll på Elle-galan som vi faktiskt inte riktigt förstår oss på. Det och mycket mycket mer i detta avsnitt! Ses nästa vecka igen!
 • Joppe på god väg att bli politiker

  01:11:18
  Farsan testar Joppe i ett Quiz och vad får man faktiskt säga på en arbetsplats som inte är kränkade? Det och mycket mer i detta avsnitt! Vi ses!
 • 4. 100m Baklänges

  01:12:29
  Joppe har det tufft med tyskan och Farsan berättar en polishistoria när det inte riktigt gick som han hade tänkt. Wilkommen!