Share

cover art for Mindre nojor - mera skägg!

Familjen Dahl Alling

Mindre nojor - mera skägg!

Season 1, Ep. 7

Anna-Maria sätter ofrivilligt sitt lokalsinne på prov. Men väl i studion med gott poddkaffe i högsta hugg berättar Morgan och Anna-Maria om när de känt av sin åldersskillnad som mest. Och hur är det med åldersnojan egentligen? Välkommen till familjen Dahl Alling!

More episodes

View all episodes

 • 5. BÄSTA flyttipsen, Kevin Costner-crush och vasektomi!?

  42:26
  Morgans nattliga shoppingäventyr och allt om Anna-Marias heta skådiscrush! Dessutom, bästa flyttipsen! Välkommen!
 • 4. Trollmor, prostatit och om att landa!

  34:40
  Trollmor har flyttat in hos fam Dahl Alling! Morgans prostatit gör sig påmind! Hur har barnen landat på sin nya plats? Och självklart bjuds vi på tv-serietips! Välkommen!
 • 3. ...den nakna hemmafixaren!

  38:34
  Varning för NAKENCHOCK! Hur sexig känner sig Morgan? Dessutom spirometri, städtips och har det skurit sig i tv-serie soffan?
 • 2. Sötsug, rådjursJÄVELN och grannsämja!

  35:03
  Anna-Marias kamp mot rådjurs jäveln "Herr Johnsson"!!! Morgan om sitt sockersug! Och hur går det med grannsämjan egentligen? Välkommen till Familjen Dahl Alling.
 • 1. Inflytt! Det stora grälet och ett oväntat besök!

  43:03
  Familjen Dahl Alling är tillbaka med en ny säsong! Morgan och Anna-Maria berättar allt om flytten till drömhuset. Och vad handlar det stora grälet om egentligen?Välkommen!
 • 60. Sockersug, inflytt och SOMMARlov!

  39:09
  Säsongsfinal i Familjen Dahl Alling! Vad händer om huset inte blir klart i tid för inflytt? Morgan tar itu med sitt sockersug och Anna-Maria har varit framme med saxen!! Familjen Dahl Alling tar lite sommarlov men är tillbaka i höst igen!
 • 59. Stil i nya huset, NoseBuddy & pollenen!

  37:28
  Morgan och Anna-Maria om stilen i det nya huset! Inflytt närmar sig med stormsteg och det är mycket kvar som måste fixas. Gräsmattan ska rullas ut... men det blir väl inga problem!??
 • 58. Förlossningsväska, regnig söndag och trasig spis!

  38:36
  Vad hade MORGAN!! med sig i förlossningsväskan? Varför luktar det bränt i familjen Dahl Allings kök? Och hur ska det gå med internet i nya huset!??
 • 57. Anna-Marias seriesvek!!

  36:00
  I Morgan bor en kille som heter LallarLars, men ibland dyker även PanikPatrik upp och gör livet lite spännande för honom. Och hur gick det när Morgan och Anna-Maria äntligen skulle avnjuta sista säsongen av Homeland ihop?