Share

cover art for Att leva med en hypokondriker!

Familjen Dahl Alling

Att leva med en hypokondriker!

Season 1, Ep. 4

Enligt Morgan är hans hypokondri under kontroll, men håller Anna-Maria med? Vi hinner även med en husrapport, avhandlar ett eventuellt namnbyte på podden och bekantar oss med orosvargar och demoner. Välkommen till familjen Dahl Alling.

More episodes

View all episodes

 • 5. BÄSTA flyttipsen, Kevin Costner-crush och vasektomi!?

  42:26
  Morgans nattliga shoppingäventyr och allt om Anna-Marias heta skådiscrush! Dessutom, bästa flyttipsen! Välkommen!
 • 4. Trollmor, prostatit och om att landa!

  34:40
  Trollmor har flyttat in hos fam Dahl Alling! Morgans prostatit gör sig påmind! Hur har barnen landat på sin nya plats? Och självklart bjuds vi på tv-serietips! Välkommen!
 • 3. ...den nakna hemmafixaren!

  38:34
  Varning för NAKENCHOCK! Hur sexig känner sig Morgan? Dessutom spirometri, städtips och har det skurit sig i tv-serie soffan?
 • 2. Sötsug, rådjursJÄVELN och grannsämja!

  35:03
  Anna-Marias kamp mot rådjurs jäveln "Herr Johnsson"!!! Morgan om sitt sockersug! Och hur går det med grannsämjan egentligen? Välkommen till Familjen Dahl Alling.
 • 1. Inflytt! Det stora grälet och ett oväntat besök!

  43:03
  Familjen Dahl Alling är tillbaka med en ny säsong! Morgan och Anna-Maria berättar allt om flytten till drömhuset. Och vad handlar det stora grälet om egentligen?Välkommen!
 • 60. Sockersug, inflytt och SOMMARlov!

  39:09
  Säsongsfinal i Familjen Dahl Alling! Vad händer om huset inte blir klart i tid för inflytt? Morgan tar itu med sitt sockersug och Anna-Maria har varit framme med saxen!! Familjen Dahl Alling tar lite sommarlov men är tillbaka i höst igen!
 • 59. Stil i nya huset, NoseBuddy & pollenen!

  37:28
  Morgan och Anna-Maria om stilen i det nya huset! Inflytt närmar sig med stormsteg och det är mycket kvar som måste fixas. Gräsmattan ska rullas ut... men det blir väl inga problem!??
 • 58. Förlossningsväska, regnig söndag och trasig spis!

  38:36
  Vad hade MORGAN!! med sig i förlossningsväskan? Varför luktar det bränt i familjen Dahl Allings kök? Och hur ska det gå med internet i nya huset!??
 • 57. Anna-Marias seriesvek!!

  36:00
  I Morgan bor en kille som heter LallarLars, men ibland dyker även PanikPatrik upp och gör livet lite spännande för honom. Och hur gick det när Morgan och Anna-Maria äntligen skulle avnjuta sista säsongen av Homeland ihop?