Share

cover art for Mano Bouzamour - Aflevering 3

Falen de Podcast

Mano Bouzamour - Aflevering 3

Season 1, Ep. 3

De prijswinnende schrijver en columnist Mano Bouzamour (De Belofte van Pisa, Bestseller Boy) vertelt Jouman en Nick onder andere over hoe zijn grootste succes gepaard ging met zijn grootste faalgevoel, zijn worsteling als schrijver én zijn relatie met zijn ouders.


Daarnaast vertelt seksuoloog Astrid Kremers ons alles wat we willen weten (maar nooit durven te vragen) over Falen in de Seks!


Volg Mano Bouzamour op Instagram


Volg Astrid Kremers op Instagram, Twitter of via haar website.


Volg Falen de Podcast op Instagram


Volg Falen de Podcast op Facebook


Heb jij nou zelf een faalverhaal dat jij heel graag met ons wil delen? Stuur hem op als spraakbericht van maximaal 2 minuten naar Falendepodcast@gmail.com en maak kans op het felbegeerde anti-faalpakket!


More episodes

View all episodes

 • 11. Nasrdin Dchar - Aflevering 11

  50:34
  Gouden Kalf-winnaar én een geweldig tof mens genaamd Nasrdin Dchar (acteur uit o.a. Rabat, Wolf, Adem) komt virtueel op de koffie bij Nick en Jouman om te praten over zijn grootste falen als zoon, als mens én als acteur.Ook praten Nick en Jouman met pedagoog en coach Jolanda Riedijk over falen bij kinderen!Abonneer voor meer én deel deze podcast vooral met al je faal-vrienden!Volg Nasrdin op InstagramKlik hier voor meer info over Nasrdin's nieuwe voorstelling "Adem"Volg Pedagoog Jolanda Riedijk op InstagramVolg Falen de Podcast op InstagramVolg Falen de Podcast op FacebookHeb jij nou zelf een faalverhaal dat jij heel graag met ons wil delen? Stuur hem op als spraakbericht van maximaal 2 minuten naar Falendepodcast@gmail.com en maak kans op het felbegeerde anti-faalpakket!
 • 10. Lisa Westerveld - Aflevering 10

  51:24
  Lisa Westerveld (Tweede Kamerlid voor GroenLinks én liefhebber van Heavy Metal) komt langs bij Nick en Jouman om o.a. te praten over haar successen en falen als politica én hoe ze na een gelovige opvoeding via de studie filosofie in de Tweede Kamer is beland.Daarnaast vertelt filosofie docent Martijn de Rijk over falen in de maatschappij!Abonneer voor meer en deel deze podcast vooral met al je faal-vrienden!Volg Lisa Westerved op InstagramVolg Filosofie docent Martijn de Rijk op InstagramVolg Falen de Podcast op InstagramVolg Falen de Podcast op FacebookHeb jij nou zelf een faalverhaal dat jij heel graag met ons wil delen? Stuur hem op als spraakbericht van maximaal 2 minuten naar Falendepodcast@gmail.com en maak kans op het felbegeerde anti-faalpakket!  
 • 9. Hugo Haak - Aflevering 9

  47:09
  Hugo Haak (voormalig topsporter in baanwielrennen én coach van het jaar 2019) komt langs bij Nick en Jouman om o.a. te praten over zijn tijd als baanwielrenner en hoe hij kampt met een Burn Out. Daarnaast vertelt Psycholoog Najla Edriouch de psychologische achtergrond van burn outs!Abonneer voor meer en deel deze podcast vooral met al je faal-vrienden!Volg Hugo Haak op InstagramVolg Psycholoog Najla op YoutubeVolg Psycholoog Najla op InstagramVolg Falen de Podcast op InstagramVolg Falen de Podcast op FacebookHeb jij nou zelf een faalverhaal dat jij heel graag met ons wil delen? Stuur hem op als spraakbericht van maximaal 2 minuten naar Falendepodcast@gmail.com en maak kans op het felbegeerde anti-faalpakket!  
 • 8. Lisa Smit - Aflevering 8

  55:08
  Actrice en zelfbenoemd Faal-Expert Lisa Smit ("Ares", "Baantjer: Het Begin", "Redbad") komt langs bij Jouman en Nick voor een openhartig gesprek over liefde, relaties en natuurlijk haar allergrootste faal-momenten.Daarnaast bellen we met relatie-psycholoog Jean-Pierre van de Ven over falen in relaties!Volg Lisa Smit op InstagramBekijk de website van relatiepsycholoog Jean-Pierre van de Ven Volg Falen de Podcast op InstagramVolg Falen de Podcast op TwitterVolg Falen de Podcast op FacebookHeb jij nou zelf een faalverhaal dat jij heel graag met ons wil delen? Stuur hem op als spraakbericht van maximaal 2 minuten naar Falendepodcast@gmail.com en maak kans op het felbegeerde anti-faalpakket!
 • 7. Samya Hafsaoui - Aflevering 7

  28:53
  Samya Hafsaoui (Journaliste, schrijfster en allesdoener) komt langs bij Jouman en Nick om te praten over haar verantwoordelijkheidsgevoel, haar inzet voor gelijkheid in de samenleving én hoe ze als kleuter faalde om binnen de lijntjes te kleuren!Volg Samya Hafsaoui op InstagramVolg Falen de Podcast op InstagramVolg Falen de Podcast op TwitterVolg Falen de Podcast op FacebookHeb jij nou zelf een faalverhaal dat jij heel graag met ons wil delen? Stuur hem op als spraakbericht van maximaal 2 minuten naar Falendepodcast@gmail.com en maak kans op het felbegeerde anti-faalpakket!
 • 6. Tim Haars - Aflevering 6

  47:19
  Acteur Tim Haars (New Kids, Bro's before Ho's, Ron Goossens: Low Budget Stuntman) komt langs bij Jouman en Nick om o.a. te praten over zijn gewichtstoename voor een filmrol, hoe hij zijn zoontje om leert gaan met falen én natuurlijk zijn grootste faal-momenten. Daarnaast praten Jouman en Nick met pedagoog en coach Jolanda Riedijk over falen bij kinderen.Volg Tim Haars op InstagramVolg pedagoog en coach Jolanda Riedijk op InstagramMeer informatie over Sensitief CoachenVolg Falen de Podcast op InstagramVolg Falen de Podcast op TwitterVolg Falen de Podcast op FacebookHeb jij nou zelf een faalverhaal dat jij heel graag met ons wil delen? Stuur hem op als spraakbericht van maximaal 2 minuten naar Falendepodcast@gmail.com en maak kans op het felbegeerde anti-faalpakket!
 • 5. Estée Strooker - Aflevering 5

  44:38
  Chef-kok Estée Strooker (bekend van Masterchef en 24 Kitchen) komt langs bij Jouman en Nick om te praten over haar grootste faalmomenten binnen én buiten te keuken. Daarnaast praten Nick en Jouman met filosofiedocent Martijn de Rijk over de falende mens.Volg Estée op InstagramReserveer bij Estée's restaurant Het AmusementVolg filosofiedocent en acteur Martijn de Rijk op InstagramVolg Falen de Podcast op InstagramVolg Falen de Podcast op TwitterVolg Falen de Podcast op FacebookHeb jij nou zelf een faalverhaal dat jij heel graag met ons wil delen? Stuur hem op als spraakbericht van maximaal 2 minuten naar Falendepodcast@gmail.com en maak kans op het felbegeerde anti-faalpakket!
 • 4. Mert en Teske - Aflevering 4

  51:19
  Deze week ontvangen Jouman en Nick niet één, maar twee gasten! Teske de Schepper (zangeres, schrijfster van het boek "Nachtvlinder" en Youtuber) en Mert Ugurdiken (Youtuber met het kanaal Mertabi en acteur uit o.a. Marokkaan geeft Rijles" en "Barrie Barista en het Einde der Tijden"). Mert en Teske komen langs om het o.a. te hebben over falen, succes, komedie en Expeditie Robinson. O, en ze zijn ook nog eens een stel met twee katten.Volg Teske op InstagramVolg Teske op YoutubeVolg Mert op InstagramVolg Mert op YoutubeVolg Falen de Podcast op InstagramVolg Falen de Podcast op TwitterVolg Falen de Podcast op FacebookHeb jij nou zelf een faalverhaal dat jij heel graag met ons wil delen? Stuur hem op als spraakbericht van maximaal 2 minuten naar Falendepodcast@gmail.com en maak kans op het felbegeerde anti-faalpakket!