Share

cover art for Frilans

Fagbokpodden Fokus

Frilans

Ep. 2

Når du er frilanser eller selvstendig næringsdrivende, er ofte arbeidssituasjonen litt annerledes enn for faste ansatte. Hvordan spiller arbeidspsykologi inn på dette feltet?


Jonas Rennemo Vaag, forfatter av Praktisk Organisasjonspsykologi, har med seg Hanna von Bergen i denne episoden av Fagbokpodden Fokus.

More episodes

View all episodes

 • 5. Prokrastinering

  16:40
  Når får prokrastinering grobunn, og hvordan spiller dette inn på arbeidslivet?Jonas Rennemo Vaag, forfatter av Praktisk Organisasjonspsykologi, har med seg psykolog spesialist Jan-Ole Hesselberg i studio når temaet er prokrastinering.
 • 4. Seleksjon

  20:12
  Hvordan kan psykologien bidra til å sikre at rett person havner på rett plass?Ingvild Saksvik- Lehollier, forfatter av Praktisk Organisasjonspsykologi, har med seg Espen Skorstad i studio når temaet i Fagbokpodden Fokus er "seleksjon".
 • 3. Ledelse

  16:55
  Hva er typisk for den norske lederen, og hvem passer egentlig lederutvikling for?Jonas Rennemo Vaag, forfatter av Praktisk Organisasjonspsykologi, har med seg Per Straumsheim, Spesialrådgiver i Norsk Psykologforening i studio.
 • 1. Søvn

  26:17
  Hva kan man gjøre for å opprettholde god søvn, og hvor mye påvirker dårlig søvn helse og prestasjoner?Ingvild Saksvik- Lehouillier og Jonas Rennemo Vaag er forfatterne bak Praktisk Organisasjonspsykologi, og i denne episoden er temaet søvn.