Share

cover art for Om någon säger att de älskar dig - svara inte. (Om du inte är en "utmanad" person etc.

Extra med Calle Schulman

Om någon säger att de älskar dig - svara inte. (Om du inte är en "utmanad" person etc.

Season 1, Ep. 121

121:a jubileums-avsnittet! Hur kommer det sig att alla som ska bli offentligt hudflängda alltid bråkar med mig just innan? Agnes Word till exempel. Vi har inte grälat men hon är en av de jag kisar misstänksamt på. Och så pratar vi om det debila i att svara "Jag älskar dig också" som en femåring när nån uttrycker sin kärlek. Vad mer? Jo! Sista spiken i true crime-eran är inslagen i ett tydligt exempel. Visdomar från Hopkins och Denzel - hur visa är de? Visst slår hypade miljonärs-livscoachen Nathalie Steffner dem på fingrarna med sitt råd till trötta människor: "Gå och vila." Och en massa annat. Här av er!!!

More episodes

View all episodes

 • 126. Tvåstatslösning i Sverige?

  50:16
  Om det fanns en motsats till Pride-dagen så är det kanske nationaldagen va? Idag håller vi oss inne. Inte ett ord om nån nationaldag fattar ni? Eller är ni fullblods-rassar? Det pratar vi lite om. Och "mentorer" - jag har råkat ut för en sån som kommunicerar med mig i smyg via veckobreven och nu gick hon över gränsen. Och min safari i Södertälje! Och en massa annat prat bredvid mun.
 • 125. ADHD? Hallå det är 2024 nu. Autism ÄGER STENHÅRT!

  34:57
  Kineserna (?) i min trapp som hatar Buster. Jessicas bröst. Den förstklassiga lanseringen av ADHD vs det halvhjärtade försöket att sälja in bipolaritet som årets grej. SVTs underlättande av okunskap. Och annat.
 • 124. Riksdagen är den enda trollfabriken i Sverige.

  43:40
  Wow! Om den enda RIKTIGA trollfabriken - Riksdagshuset. Om snygga snubbar såklart. Och tjejer med kakao-loggan som plansch i köket. Om Fredrik Slödderholms pigga initiativ att kartlägga inte bara judar utan också alla de som inte aktivt stöder just hans sak. Och om cyklisters sätt att visa vart de ska. Och mer! Följ med!
 • 123. Greta pratar folkmord och småler - jag vet varför!

  47:33
  Dagens Extra är lådan alla har hemma där man lägger små grejor som kanske inte är viktiga EXAKT nu. Men sen. Berlock-tjejers släktskap med cerat-tjejer går vi in på. Och vilken typ av människa ler egentligen mitt i kravaller? När vissa ungar hamnar utanför och man får ont i magen. Men så tittar man närmare och förstår varför det har blivit så. Ungen var ju bara jävligt jobbig? Och...ja.. Mitt enorma nederlag. Den sista författardebutanten som kom från ingenstans med en otrolig roman har redan debuterat. Jag föddes fel. Och annat!
 • 122. Säg mitt namn. Nooshi. Säg det.

  51:44
  Hallå hej! Vi snackar Nooshi och hennes kloka idéer! Och såna utan barn som har många principer om hur man ska göra när man har barn. Inga kalaspuffarna! Och klämdagshelvetet som man ju hade gillat om man var gynnad av det. Och en MASSA mer!
 • 120. Medina bojkottar något de inte ens är med i...? Vilka härnäst? Mora Träsk?

  56:35
  Jag är i fin form! Vi tar itu med myten om nötallergiker - de ljög hela tiden de som sa att man inte fick äta i samma rum. Borde man gå in och rota lite i laktos- och gluten-fantasierna också nu? Och hur ska vi klara oss utan Medina i Eurovision? Inte för att de var med i tävlingen men det var nåt sponsjippo de vägrar va? Trist oavsett. Lite om min uppväxt på Sängrökarvägen 12 i Napa Valley. Och - äh! Lyssna! Gör det bara. Trassla inte.
 • 119. "Rak kommunikation" är för rednecks med klasskomplex

  01:01:16
  Jag är som Titanic när kapten säger till om att lägga in full maskin och någon protesterar milt men kaptenen står på sig. Hur det nu var. Jag borde kanske inte läggas i full maskin men nu kör jag på ändå! Om folk somblandar ihop uppriktighet med att vara oförskämd - kul! Om min icke-ilska mot Fredrik Söderholm som tydligen rasar. Man kan inte vara arg på honom. Det är som att vara arg på en sork som går åt fel håll. Hur ska den veta? Om tidernas största hoax - spegeln. Otroligt att vi har låtit det pågå så länge. Och en MASSA annat! Tack Wolt - matleverantören som får allt att bara funka. Och Aprés - nikotinpåsar för alla över 25 och trotsar informationen om att nikotin är mycket beroendeframkallande
 • 118. Vi ska inte drömma mer - vi ska planera!

  50:07
  16-åringar ska få välja om de ska genomgå könsbyte medan jag som 16-åring inte kunde hållas ansvarig för valet mellan Gprbys och Billys till middag. Om människor på Facebook och hur ofta deras mamma också är deras kusin. Och...när min dotter ramlade i rulltrappan och färdades med håret in mot slutet. Men också härligt vår-spritt ii kropparna nu va?! Lyssna! Återkoppla! Hej!Och! tack Aprés! Fem dosor kraftigt beroendeframkallande nikotinprodukter med 25-årsgräns för 149 kr på apres.se.