Share

cover art for Killar som sabrerar champagne gillar tajta kläder

Extra med Calle Schulman

Killar som sabrerar champagne gillar tajta kläder

Season 1, Ep. 36

Det 36e jubileumsavsnittet av Extra! Jag vet inte om nån ens läser den här texten och känner mig lite larvig som sa nyss att jag inte vill bli störd för att jag skriver detta. Men skitsamma. Någon kanske läser och jag får vara ifred. Pratar faktiskt lite om det i programmet - vissa människors galna sug att vara ifred som får dem att fejka jobbresor bara för att få sitta på en balkong i ensamhet. Förstår vi dem? Ja lite va?

Om min skräck för att göra saker med andras barn och ja - aktiviteter i stort. Vad beror det på? Är det OCKSÅ mammas och pappas fel? Får det inte räcka med att skylla all skit på dem snart? Vad sysslar den framtida Calle med i just detta nu? Vad sysslar era framtida jag? Jag tänker att de är där redan och att de tittar på oss.

Instagrams vassaste konto - @zorbasnewton - är på plats i mitt rum! Vi pratar om... Men vad fan. Ni får väl lyssna lite.

Tack Bokadirekt.se som gör detta möjligt. Ni är kulturbärare. Ni är min mami och papi.

Tack ViD nikotinpåsar - de för oss över 25 som redan använder nikotin men vill ha liksom...mer!

Tack Söderberg & Partners - vännerna som hjälper oss bli rika.


Men störst tack till er som lyssnar och här av sig.

More episodes

View all episodes

 • 91. Poddar som beepar - snälla?

  59:26
  I högform är vi! Jag och Zorbas är tillbaka och vrålsugna. Tryck "Följ" där uppe i hörnet tack! Så kan vi fortsätta med det här lilla projektet! Tack!
 • 91. Jag är ett weirdo

  42:07
  Tryck först FÖLJ där uppe så missar ni inget, Har roliga grejer på gång! Om låtar på hjärnan. Om de ouhärdlg´´liga asen som trodde på dins föräldrar som d´´ds att dr bit ägt. N'sta program hat jag juice! Missa inte Vsarla.se om du vill switcha till elbil,.
 • 90. Extra extra och Zorbas är tillbaka!

  27:31
  Vi gör det tillsammans igen! För det VAR så ensamt att alltid köra allt själv. Ni hänger med va?
 • 89. Hummer och vitt vin med manlig väninna. No homo?

  41:19
  Landade HÅRT i Stockholm och sätter plogen i marken! Ingen idé att böla va? Vet ni. Det viktigaste är inte att ni lyssnar. Det viktigaste är att ni FÖLJER den här podden och sprider ordet. Tack! ♥️
 • 88. Jag doftade svett och sex

  16:12
  Ännu fler insikter jag undrar hur ni ställer er till. Och tango-gitarristen som tog en liten bump från en nyckel utanför klubben och blinkade med ena ögat och log mot mig och min sorti från argentinskan. Eller Argentina kanske jag ska säga. Tack Carla.se - Sveriges favorit-elbilshandlare! Man kan privatleasa en BMW i3 för 3995 om man är snabb. Och snälla - om ni gillar podden så prenumerera och tipsa andra. Det är tufft att vara själv utan en mäktig organisation i ryggen. ♥️
 • Att smita från en jazz-sångerska

  27:53
  Det är väl en form av extra-extra Extra! Jag är kvar i Buenos Aires och jag ska nog snart vara tillbaka i god form och allt sånt där men ni är med mig här! Och jag älskar er för det! Kanske kör jag ett till i morgon? Vi ser! Hej!
 • 86. Jag drog till Buenos Aires!

  43:15
  Händelserik vecka så jag drog! Till andra sidan världen nästan. 14 timmars kanonflygning och nu är jag...lugn!Jag har ingen Instagram att skriva DM till så lägg till mig på på Bereal! calleschulman heter jag där. Jag ska podd i morgon också! Kanske lite oftare och mindre pretentiöst i stort? Kanske!
 • 85. Picknick-tjejer: svep vänster!

  32:15
  Massor av grejer killar gör! Bland annat att fyra av fem killar har "dratt" korsbandet. Och lite grejer som tjejer gör också! Det här med att stå på händer på profilbilden - vad handlar DET om? Och lite tankar om vikten av att uppskatta de små problemen och se dem i ljuset av det globala hallonet. Småproblem är mums då! Och en massa annat. Max två lyssningar per hushåll! Den här podden kan inte kombineras med andra poddar. Extra sänds så länge lagret räcker.
 • 84. Har ingen att resa med... 🥹

  24:18
  Som vanligt - prenumerera gärna! Alltså det kostar ju inget men det hjälper mig att kunna lägga tid på detta. Jag lanserar en riktigt bra idé idag! Och... Nej men den är bra. Lyssna så fattar ni.