Share

cover art for Det ÄR lite pervers med barndomsvänner

Extra med Calle Schulman

Det ÄR lite pervers med barndomsvänner

Season 1, Ep. 40

Fyrtionde kanonavsnittet där jag börjar vässa knivarna mot Gröna Lund - en granskning som fortsätter framgent. I annat: listan på Grejer Killar Gör fortsätter i stor stil. Bland annat när killar vrider så där märkligt på nacken när det vankas slagsmål. Vad menar de med det? Vill de visa att de har en nacke? Vad mer? Jo en fem plus-aneldot om Winston Churchill som presenteras av Bokadirekt.se och nikotinpåsar från ViD presenterar den frustrerande känslan när man blir ihop med nån att folk plötsligt börjar spana på en.

Jag minns med viss värme tillbaka på övergreppen som tandläkaren gjorde mot mig när hon pressade sina bröst mot mig helt opåkallat och återkommande. Och mer... Jo som programmet heter såklart. Jag ventilerar om folk som fortfarande hänger med sina barndomsvänner. Är det verkligen...sunt?

Och en massa andra saker. Eller kanske inte en MASSA andra saker men några saker till var det vill jag minnas. Lyssna och återkoppla gärna!

More episodes

View all episodes

 • 91. Poddar som beepar - snälla?

  59:26
  I högform är vi! Jag och Zorbas är tillbaka och vrålsugna. Tryck "Följ" där uppe i hörnet tack! Så kan vi fortsätta med det här lilla projektet! Tack!
 • 91. Jag är ett weirdo

  42:07
  Tryck först FÖLJ där uppe så missar ni inget, Har roliga grejer på gång! Om låtar på hjärnan. Om de ouhärdlg´´liga asen som trodde på dins föräldrar som d´´ds att dr bit ägt. N'sta program hat jag juice! Missa inte Vsarla.se om du vill switcha till elbil,.
 • 90. Extra extra och Zorbas är tillbaka!

  27:31
  Vi gör det tillsammans igen! För det VAR så ensamt att alltid köra allt själv. Ni hänger med va?
 • 89. Hummer och vitt vin med manlig väninna. No homo?

  41:19
  Landade HÅRT i Stockholm och sätter plogen i marken! Ingen idé att böla va? Vet ni. Det viktigaste är inte att ni lyssnar. Det viktigaste är att ni FÖLJER den här podden och sprider ordet. Tack! ♥️
 • 88. Jag doftade svett och sex

  16:12
  Ännu fler insikter jag undrar hur ni ställer er till. Och tango-gitarristen som tog en liten bump från en nyckel utanför klubben och blinkade med ena ögat och log mot mig och min sorti från argentinskan. Eller Argentina kanske jag ska säga. Tack Carla.se - Sveriges favorit-elbilshandlare! Man kan privatleasa en BMW i3 för 3995 om man är snabb. Och snälla - om ni gillar podden så prenumerera och tipsa andra. Det är tufft att vara själv utan en mäktig organisation i ryggen. ♥️
 • Att smita från en jazz-sångerska

  27:53
  Det är väl en form av extra-extra Extra! Jag är kvar i Buenos Aires och jag ska nog snart vara tillbaka i god form och allt sånt där men ni är med mig här! Och jag älskar er för det! Kanske kör jag ett till i morgon? Vi ser! Hej!
 • 86. Jag drog till Buenos Aires!

  43:15
  Händelserik vecka så jag drog! Till andra sidan världen nästan. 14 timmars kanonflygning och nu är jag...lugn!Jag har ingen Instagram att skriva DM till så lägg till mig på på Bereal! calleschulman heter jag där. Jag ska podd i morgon också! Kanske lite oftare och mindre pretentiöst i stort? Kanske!
 • 85. Picknick-tjejer: svep vänster!

  32:15
  Massor av grejer killar gör! Bland annat att fyra av fem killar har "dratt" korsbandet. Och lite grejer som tjejer gör också! Det här med att stå på händer på profilbilden - vad handlar DET om? Och lite tankar om vikten av att uppskatta de små problemen och se dem i ljuset av det globala hallonet. Småproblem är mums då! Och en massa annat. Max två lyssningar per hushåll! Den här podden kan inte kombineras med andra poddar. Extra sänds så länge lagret räcker.
 • 84. Har ingen att resa med... 🥹

  24:18
  Som vanligt - prenumerera gärna! Alltså det kostar ju inget men det hjälper mig att kunna lägga tid på detta. Jag lanserar en riktigt bra idé idag! Och... Nej men den är bra. Lyssna så fattar ni.