Share

cover art for Bögskämtet Håkan Hellström blev arg på

Extra med Calle Schulman

Bögskämtet Håkan Hellström blev arg på

Season 1, Ep. 104

Jag gör det igen! Jag är ert bröst i natten att känna er trygga hos och jag ger er frid. Det är kul! Och lite allvar. Tryck följ tack. Lyssna vid tillfälle. Programmet får delas tre gånger per hushåll och kan inte kombineras med andra poddar.

More episodes

View all episodes

 • 119. "Rak kommunikation" är för rednecks med klasskomplex

  01:01:16
  Jag är som Titanic när kapten säger till om att lägga in full maskin och någon protesterar milt men kaptenen står på sig. Hur det nu var. Jag borde kanske inte läggas i full maskin men nu kör jag på ändå! Om folk somblandar ihop uppriktighet med att vara oförskämd - kul! Om min icke-ilska mot Fredrik Söderholm som tydligen rasar. Man kan inte vara arg på honom. Det är som att vara arg på en sork som går åt fel håll. Hur ska den veta? Om tidernas största hoax - spegeln. Otroligt att vi har låtit det pågå så länge. Och en MASSA annat! Tack Wolt - matleverantören som får allt att bara funka. Och Aprés - nikotinpåsar för alla över 25 och trotsar informationen om att nikotin är mycket beroendeframkallande
 • 118. Vi ska inte drömma mer - vi ska planera!

  50:07
  16-åringar ska få välja om de ska genomgå könsbyte medan jag som 16-åring inte kunde hållas ansvarig för valet mellan Gprbys och Billys till middag. Om människor på Facebook och hur ofta deras mamma också är deras kusin. Och...när min dotter ramlade i rulltrappan och färdades med håret in mot slutet. Men också härligt vår-spritt ii kropparna nu va?! Lyssna! Återkoppla! Hej!Och! tack Aprés! Fem dosor kraftigt beroendeframkallande nikotinprodukter med 25-årsgräns för 149 kr på apres.se.
 • 116. Kungen i djungeln-tantens gisslan-hållning

  54:18
  Jag BÖRJAR ta mig tillbaka till livet steg för steg. Att bli inlagd på avdelning där det står en kulram - då vet man att det är kört va? Och om att det faktiskt är rätt efterblivet att titta på film. Lika efterblivet som att lyssna på GW. Har han ställt en enda fråga i hela sitt liv förresten? Och! Jag har hittat en väldigt viktig pusselbit som förklarar en del av mina trasigheter och man kan nog säga att det är Alex fel alltihop. Tack WOLT för att ni gör det här möjligt! Tack ni som lyssnar.
 • 115. Tillbaka från dödsriket!

  32:08
  För första gången tvingades jag skjuta på ett avsnitt på grund av sjukdom - en sån rejäl rackare. Och jag är inte helt hundra i huvudet längre men här får jag en lucka att ventilera några av tankarna jag haft under mina febriga, ensamma, långa, trånga dagar. Om att killar gillar tjejer med keps till exempel. Även om de är pickme. Nån tanke om huruvida man har rätt att klaga om man får nakenbilder skickade till sig som man med tydlighet ser är liksom återanvända. Det har man inte va? Dogge blev stekt för nån halvlögn om att han skulle ha legat med nån i nåt tält - trippla skav i det! och annat. På måndag är jag kurant igen. Ok?
 • Snygga snubbar är 100% otrogna

  53:54
  snygga snubbar ännu mer uppspjälkade! Raffiga östermalmstanter sätt att kalla servitören för "raring". Och deras sätt att skriva sms med enbart höger pek. Och jag ska vara ärlig. Firade av mig själv med en riktigt oblyg liten bourbon nu ikväll så nu får det vara bra ,med det här. Skaka aldrig spädbarn! Hur jobbiga de än är. Ok?
 • 113. Du vågar inte göra slkut? Testa ghosta!

  59:14
  Idag! Jag svarar på frågor om relationer utan pekpinnar idag. Jag vet hur det kan vara. Ibland behöver man en snabb väg ut. Och haggorna på Sveriges Radio som bölar om att de får jobba lite mer när deras kollegor sägs upp får sig en liten släng av sleven. Och nåt stort ämne till. Vad fan var det... Jo! Att vara så trött på att beskriva allt så maximerat - det kan vara lite därför jag inte outat så mycket om Emelina. Som hon heter. Ja och annat såklart.
 • 112. Chipotle-uttalet, snygga snubbar och tjejer som säger cerat istället för lypsyl

  42:29
  Direkt från en bil på Djurgården om tossor som hetsar om att man ska vara i "nuet" hela tiden. Om att hela världen uttalar chipotle fel. Om de som har fått beröm för sina ögon och sen den dagen går runt och stirrar på folk för att de ska se - särskilt kanske de med gröna ögon. Kaffe serveras i församlingshuset efter lyssnandet. Tänk på Hjärt- och lungfonden.
 • 111. Pissbomben jag aldrig glömmer

  58:07
  Jag är på Gotland och det ÄR svårt att vara helt skarp men trots det får jag till ett av de allra mest skarpsinniga podcast-avsnittet som någonsin publicerats.
 • 110. Dissa ingen. Utom Expressens total-idiot till krogrecensent Valerie.

  32:47
  Jag är här och mår tarzan men är glad ändå! En restaurang-recensent som säger att "maten är äcklig" - duger det verkligen? Borde det inte krävas LITE mer än så? Jo det borde det. Det tycker både jag och Ulf Brunnberg som är rörande överens om att också Sveriges Radios rapportering är så PK att den blir helt och hållet obegriplig. Vad mer? Jo att gå hand i hand med den lilla versionen av sig själv och... ja nåt mer.