Share

Extra med Calle Schulman

Det kan VARA den enda podden man behöver.


Latest episode

 • 73. Bilder på sitt ex - är alla fine med det?

  31:19
  iPhones "Minnen för dig" straffar mig hårt. Måste man göra det radikala med bilderna i fotoalbumet? För sin egen skull - ok! Men hur tar man andras bilder på sina ex? Är man skön med det? Och svindlar lite om att ens mamma antagligen var lika tramsig som man själv när hon var i samma ålder. Svårt att förklara det här men ni får väl lyssna. Och The Pattern! Ladda hem och lägg till mig så ser vi hur vi mår! Och vad mer...? Minns inte. Im tirad boss. Puss!

More episodes

View all episodes

 • 72. "Mitt ex förstörde hela mitt liv med sina lögner!"

  19:18
  Jag är på v'äg in i det igen! Jag känner det! En outhärdlig och en hjärtskärande presentation av sig själv på dejting-appar. Tjejer som låtsas leva i en film och uppmanar sina följare att fråga sig "Vad hade Carrie Bradshaw gjort? Gör det!" Det ovana i att tänka på vad jag själv behöver här i livet får mig att känna mig som Mårran. Och mitt sätt att hålla på och hålla PÅ om förhållande-normen får mig att känna mig som Jan Banan. Ni vet. Slobbans kompis. Och... Det var något mer men den enda som bekräftat läser detta heter Fanny - så här är några rader till dig!
 • 71. "Du kanske ÄR bög Calle?"

  50:58
  Nära livet-upplevelsen på fyllen framför spegeln i lördags natt! Jag - en kvinnoskeptiker? Och en massa annat jag inte skriver här för jag är fortfarande osäker på om nån enda person läser detta.
 • 70. "Ta ut sockerbitarna från min f***a Calle!"

  30:52
  Om ungen hos min dagmamma som satte in sockerbitar i sin snippa och bad mig ta ut dem. Om och om igen. Om att att vakna själv kanon-bakis. Om en kompis fråga hur många veckor det skulle tas innan jag hittas och vad det betyder. Och annat! Kul! Tack! Och fortsätt sprida ordet om podden som ÄR jag.
 • 69. På knä i sanden med rumpan mot kameran-tjejerna

  32:50
  Sextionionde delen av vårt förtroliga samtal! Om dubbel-tragiken "babyshowers", skammen när man folk man känner lackar hjärndöd dynga på Instagram, om hur jag trampar runt i resterna av mitt liv och grejer killar gör! Och en massa annat. Tack för att ni lyssnar! Sprid gärna podden! Uppskattar det oerhört. Inte av fåfänga men för att det ska gå ihop för jag vill fortsätta.
 • 67. "Vad flyr du från?" och sånt blaj

  19:07
  Oplanerat och ej förberett extra Extra med anledning av allt möjligt. För att jag ville prata lite bara.
 • 66. Får killar inte vilja ligga?

  37:55
  Om att vara på Tinder i en timme och radera appen. Om att lägga in en jäkla massa luft i offertennär man träffar någon och omöjligheten i att föra in nya hobbys en bit in i förhållandet. Om grejer killar gör. Om vilken typ av killar som håller i dusch-handtaget och en massa mer!