Share

Extra med Calle Schulman

Det kan VARA den enda podden man behöver.


Latest episode

More episodes

View all episodes

 • 131. Dixie-Lees pappa och hans störtfeta fru.

  40:13
  🎙️ I detta avsnitt av "Extra med Calle Schulman" tar jagi en titt på sommarens tidningsartiklar och deras förakt mot läsarna. Och ja, vi pratar om min lilla "AI-genererade" fortkörning – hur jag kom undan med det och varför folk älskar att hata. 😎🚗💨 TACK XPLORA - aktivitetsklockan som gör föräldrar lugna.Vi dyker också ner i smörets mörka värld – varför jag gör mitt eget smör och vad som egentligen händer med margarinet på vägen från Asien till Helsingborg. 🧈🌍 Spoiler: Det är inte vackert.Och så har vi den där galna teorin om att året borde ha tretton månader! Jag kollade upp det så ni slipper bli lurade av självsäkra gubbar på YouTube. 📅🤯Avslutningsvis, en nostalgisk biltur genom Stockholm där varje liten detalj får större betydelse när musiken tystnar och vemodet rullar in. 🎶🚗🌆Missar du detta? Då missar du allt! Klicka in och lyssna nu – eller var en tråkig jävel resten av sommaren! 🎧✨
 • 130. Yatzy-blocket som livsberättelse

  42:31
  Välkomna in i min SVINFETA Zeekr-bil i de värmländska skogarna. Här sitter vi en stund. Och... Det är fint. Hinner inte skriva mer för ska spela fotboll med Tom Allan.
 • 129. Åker verkligen homosexuella på semester till Iran...?

  38:40
  Jag konspirerar runt allt vi inte fick veta om Iran-härvan. Och så snackar vi lite om hur man mutar sopgubben för att bli av med grejer man inte vill veta av. Och... Caprisun-helvetet! Hur kan de göra så här mot oss?
 • 128. Midsommar! Jag älskar er!

  31:23
  Robothjärtat och allt som...Nej fan. Jag är för trött nu. Glad midsommar härliga ni!
 • 127. De hittade aldrig några bevis för mina påstådda krigsbrott i Burkina Faso.

  45:58
  Jag leker med den första RIKTIGA AI:n som inte är så där tramsigt woke.Och...Jag har...Äh! Lyssna bara! Inga tungsintheten alls idag!
 • 126. Tvåstatslösning i Sverige?

  50:16
  Om det fanns en motsats till Pride-dagen så är det kanske nationaldagen va? Idag håller vi oss inne. Inte ett ord om nån nationaldag fattar ni? Eller är ni fullblods-rassar? Det pratar vi lite om. Och "mentorer" - jag har råkat ut för en sån som kommunicerar med mig i smyg via veckobreven och nu gick hon över gränsen. Och min safari i Södertälje! Och en massa annat prat bredvid mun.