Share

Entrepreneurs, the podcast

Interviews met CEO's en ondernemers


Latest episode

 • Benny Mintjens - Oprichter van Fietsen Mintjens

  01:10:39
  In deze aflevering van Entrepreneurs, praten we met Benny Mintjens, oprichter van Fietsen Mintjens. Benny's ondernemersverhaal begon op 14-jarige leeftijd met een leercontract bij een fietswinkel. Na 4 jaar leercontract opende hij zijn eigen fietswinkel in 's Gravenwezel en bouwde het uit tot 5 succesvolle vestigingen. Daarnaast investeert Benny in vastgoed en geeft hij presentaties samen met gelijkgestemden onder het label "Missing link". In deze aflevering van Entrepreneurs gaan we in gesprek met Benny over zijn ondernemersverhaal, de risico's die hij heeft genomen en de lessen die hij heeft geleerd. We gaan ook verder in op zijn investeringen in vastgoed en zijn kijk op het ondernemerschap. We kijken uit naar een interessante en leerzame aflevering met Benny Mintjens!

More episodes

View all episodes

 • Dirk Gypen - Resengo

  01:04:22
  Dit is een Podcast met Dirk Gypen, de oprichter en CEO van Resengo. Het was een geweldige ervaring om met hem te praten en te horen over zijn visie en ervaringen als ondernemer. Dirk vertelde over de uitdagingen die hij tegenkwam tijdens het opstarten van zijn bedrijf en hoe hij die heeft overwonnen. Hij deelde ook zijn inzichten over hoe belangrijk het is om te blijven innoveren en investeren in je bedrijf, zelfs in moeilijke tijden.Tijdens het gesprek bespraken we ook de toekomst van Resengo en de rol die technologie zal spelen in het verbeteren van de manier waarop zakelijke dienstverleners werken. Dirk is erg enthousiast over de mogelijkheden die de toekomst biedt en is vastbesloten om Resengo verder te laten groeien en te blijven innoveren. Het was een inspirerend gesprek en ik ben dankbaar dat ik de kans heb gehad om met Dirk te praten en van hem te leren. Ik kijk ernaar uit om de podcast te delen met mijn luisteraars en hoop dat zij er net zo veel van zullen genieten als ik.
 • 5. Gijs Hoppenbrouwers (Deel 2 van 2) - Co-Founder en CEO van software bedrijf Twikit in Antwerpen

  41:36
  In deze podcast praten we met Gijs Hoppenbrouwers. Een Nederlander die grotendeels is opgegroeid en België.Gijs was al ondernemer voor zijn 18de verjaardag en heeft een interessant pad bewandeld, wat geleid heeft tot de oprichting van het software bedrijf Twikit in 2012. Met Twikit leveren ze software aan onder andere Porsche, BMW, Mini en ijshockey bedrijf Bauer.Vandaag is Gijs CEO van het bedrijf en heeft enorme internationale ambities. Veel luisterplezier gewenst.
 • 4. Gijs Hoppenbrouwers (Deel 1 van 2) - Co-Founder en CEO van software bedrijf Twikit in Antwerpen

  39:15
  In deze podcast praten we met Gijs Hoppenbrouwers. Een Nederlander die grotendeels is opgegroeid en België.Gijs was al ondernemer voor zijn 18de verjaardag en heeft een interessant pad bewandeld, wat geleid heeft tot de oprichting van het software bedrijf Twikit in 2012. Met Twikit leveren ze software aan onder andere Porsche, BMW, Mini en ijshockey bedrijf Bauer.Vandaag is Gijs CEO van het bedrijf en heeft enorme internationale ambities.Veel luisterplezier gewenst.
 • Frans De Winter - Inmiddels 91 jaar oud en oprichter van de schoenenketen Siësta

  01:04:04
  Frans vertelt in deze Podcast zijn verhaal over het opgroeien tijdens de oorlog, het oprichten en uitbouwen van Siësta en de jaren na het overlaten van het bedrijf aan zijn kinderen. In het jaar 1931 is Frans geboren en er was dus ook veel te vertellen. Als 91 jarige staat hij nog heel energiek in het leven. Het was een eer om deze Podcast te mogen opnemen. Kortom, de moeite van het luisteren waard.