Share

cover art for Teknologioptimistene - Med Nenad Keseric, SVP/Director Innovation and Technology Development, Statnett

Europower

Teknologioptimistene - Med Nenad Keseric, SVP/Director Innovation and Technology Development, Statnett

Ep. 96

I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjenpersonene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene

 

Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og

det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister.

 

Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor

IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger.

 

Medvirkende:

 

 • Nenad Keseric, SVP/Director Innovation and Technology Development, Statnett
 • Chul Christian Aamodt, Teknologioptimistene, Europower

 

Sendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i

Europower har ikke medvirket i produksjonen.

More episodes

View all episodes

 • 2. Europower Investor - Hvorfor er det problematisk at kinesiske turbiner er på vei inn i Norden?

  12:00
  Europower Investor is the podcast that brings together investors, leading politicians and top management from the renewable energy industry.In this podcast episode you will meet Erik William Welle-Strand, Head of Wind Asset Management in Captiva and the podcast host Chul Christian Aamodt.The podcast is produced by Europower Partner. The editorial staff in Europower has not participated in the production.
 • 1. Europower Investor - Hvorfor investeres det mindre i fornybar energi i Norge?

  20:22
  Europower Investor is the podcast that brings together investors, leading politicians and top management from the renewable energy industry.In this podcast episode you will meet Erik William Welle-Strand, Head of Wind Asset Management in Captiva and the podcast host Chul Christian Aamodt.The podcast is produced by Europower Partner. The editorial staff in Europower has not participated in the production.
 • 109. Teknologioptimistene - Med Christian Agrell, Group leader and Principal scientist, DNV

  20:45
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene. Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister.Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger.Medvirkende:Christian Agrell, Group leader and Principal scientist, DNVPia Kristensen Moe, Teknologioptmist, EuropowerSendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 108. Teknologioptimistene - Med Chris Dale, Medgründer og COO, River Security

  31:48
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene. Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister.Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger.Medvirkende:Chris Dale, Medgründer og COO, River SecurityPia Kristensen Moe, Teknologioptmist, EuropowerSendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 107. Teknologioptimistene - Med Henrik Krogsæter, Product Manager EV Charging/DSO, Pixii

  25:58
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene. Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister.Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger.Medvirkende:Henrik Krogsæter, Product Manager EV Charging/DSO, PixiiPia Kristensen Moe, Teknologioptmist, EuropowerSendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 106. Teknologioptimistene - Med Arild Stapnes Johnsen, CTO, Dalane Energi

  25:48
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene. Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister.Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger.Medvirkende:Arild Stapnes Johnsen, CTO, Dalane Energi Pia Kristensen Moe, Teknologioptmist, EuropowerSendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 105. Teknologioptimistene live podcast fra nettverkstreff hos Statnett

  21:44
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene. Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister.Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger.Medvirkende:Ola Hagen Øyan, StatnettIngar Landet, CogniteAsle Venås, DNVThomas Pettersen, CEO, EmbriqThomas Bjørnerud, CaptivaHege Wroldsen, MicrosoftDebattleder: Chul Christian AamodtSendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 104. Teknologioptimistene - Med Toan Nguyen Fjeldaas, CPO, Evidi

  25:17
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene. Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister.Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger.Medvirkende:Toan Nguyen Fjeldaas, CPO, EvidiPia Kristensen Moe, Teknologioptmist, EuropowerSendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 103. Teknologioptimistene - Med Per-Oddvar Osland, Forskningsleder, Glitre Nett

  22:00
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene. Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister.Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger.Medvirkende:Per-Oddvar Osland, Forskningsleder, Glitre NettPia Kristensen Moe, Teknologioptmist, EuropowerSendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.