Share

cover art for Strømmarkedet på tre minutter med Magnus Lingjærde uke 22

Teknologioptimistene

Strømmarkedet på tre minutter med Magnus Lingjærde uke 22

More episodes

View all episodes

 • 98. Teknologioptimistene - Med Arne Hanto Moen, Adm. dir. Øvre Eiker Energi

  23:30
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene.  Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, ogdet grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister. Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenforIT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger. Medvirkende: Arne Hanto Moen, Adm. dir. Øvre Eiker EnergiPia Kristensen Moe, Teknologioptimistene, Europower
 • 97. Teknologioptimistene med Ken Tore Tallakstad, Elhub og Andreas Fagerli, Oracle

  29:12
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene.  Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, ogdet grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister. Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenforIT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger. Medvirkende: Ken Tore Tallakstad, CTO, ElhubAndreas Fagerli, Account Executive Digital Platforms, OracleChul Christian Aamodt, Teknologioptimistene, Europower Sendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen iEuropower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 96. Teknologioptimistene - Med Nenad Keseric, SVP/Director Innovation and Technology Development, Statnett

  28:54
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene.  Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, ogdet grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister. Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenforIT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger. Medvirkende: Nenad Keseric, SVP/Director Innovation and Technology Development, StatnettChul Christian Aamodt, Teknologioptimistene, Europower Sendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen iEuropower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 95. Teknologioptimistene - Med Inga Nordberg, Direktør Energi og konsesjon, NVE

  26:16
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene.  Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, ogdet grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister. Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenforIT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger. Medvirkende: Inga Nordberg, Direktør Energi og konsesjon, NVEPia Kristensen Moe, Teknologioptimistene, Europower Sendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen iEuropower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 94. Teknologioptimistene - Med Pelle Gangeskar, Markedssjef datasenter og kraftkrevende industri, Ringerikskraft

  23:22
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene.  Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, ogdet grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister. Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenforIT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger. Medvirkende:  Pelle Gangeskar, Markedssjef datasenter og kraftkrevende industri, Ringerikskraft Pia Kristensen Moe, Teknologioptimistene, Europower Sendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen iEuropower har ikke medvirket i produksjonen. 
 • 93. Teknologioptimistene - Med Are Røssum-Haaland, Virksomhetsarkitekt, Elvia

  24:35
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene.  Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister. Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger. Medvirkende: Are Røssum-Haaland, Virksomhetsarkitekt, ElviaPia Kristensen Moe, Teknologioptimistene, Europower Sendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 92. Teknologioptimistene live podcast fra nettverkstreff hos Sopra Steria

  28:59
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene.  Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister. Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger.Denne episoden er spilt inn på et nettverkstreff for Teknologioptimister hos Sopra Steria. Medvirkende: Kolbjørn Jetne, Daglig leder, KodemakerEilin Karlsson, HR Consultant, EmbriqSigbjørn Høgne, CEO, ElhubErik Fillipssveen, Head of IT-development, ElviaCecilie Bøe, Avdelingsleder, Sopra SteriaDebattleder: Chul Christian Aamodt, Teknologioptimist. Sendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 91. Teknologioptimistene - Med Helene Birkeland og Robert Sagmo i Netsecurity

  22:22
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene.  Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister. Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger. Medvirkende: Robert Sagmo, Netsecurity, Head of Strategic Advisory, NetsecurityHelene Birkeland, Head of Consulting, NetsecurityChul Christian Aamodt, Teknologioptimistene, Europower Sendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.
 • 90. Teknologioptimistene - Med Kaja Boye Buxrud og Sander Eide, KUBE-studenter og Helle Collett Reffhaug, HR-rådgiver i Elhub og Statnett

  27:14
  I podcasten TEKNOLOGIOPTIMISTENE møter Pia Kristensen Moe og Chul Christian Aamodt beslutningstakerne for de store IT-investeringene i bransjen, personene som leder de mest fremoverlente IT-selskapene, personene som løser de viktigste samfunnsoppdragene og menneskene i investeringsselskapene som muliggjør rask vekst hos IT-selskapene.  Menneskeskapte klimaendringer er vår tids største trussel, og det grønne skiftet er avhengig av teknologioptimister. Målet vårt med podcastserien er å gi beslutningstakerne innenfor IT i energibransjen kunnskap for bedre beslutninger. Medvirkende: Kaja Boye Buxrud, KUBE-studentSander Eide, KUBE-studentHelle Collett Reffhaug. HR-rådgiver i Elhub og StatnettPia Kristensen Moe, Teknologioptimist, Europower Sendingen er produsert av Europower Partner. Redaksjonen i Europower har ikke medvirket i produksjonen.