Share

cover art for #33 "Min 30årsfest kostade 100k"

En jävla fest!

#33 "Min 30årsfest kostade 100k"

Skådespelaren Samuel Astor hade en SATSIG 30årsfest. Vi pratar bland annat om den, om att potentiellt vara ihop med nykterister och hur det är att slå igenom i en sån dundersuccé som Young Royals.

More episodes

View all episodes

 • #45 Henrik Fexeus: "Ingen bryr sig lika mycket om vad du säger som du själv"

  01:01:40
  Mentalisten, författaren och den oväntade partyprissen Henrik Fexeus gästar! Vi pratar om hur man kan läsa andras kroppsspråk, framförallt i mingelsituationer, hur man vet om andra gillar att småsnacka med en samt hur man gör ett extra gott intryck vid första ögonkastet. Mitt favoritämne i hela världen tror jag! Så otroligt spännande.
 • HEDER OCH FESTMORAL: Hur ska man göra med bordsplacering egentligen?

  21:49
  Presidenten Eva Röse och festproffset Amanda Colldén besvarar alla dina frågor om att fixa fest och middag i den enda frågelådan Heder och festmoral. Denna gång om hur man bäst tänker kring bordsplacering på större fester.
 • #44 Stina Vickhoff: "Modern vett och etikett är att se till kollektivets bästa"

  57:46
  Vett och etikett-experten Stina Vickhoff har tagit sig an den stora, roliga och viktiga frågan vad vett och etikett innebär i dagens moderna samhälle. Vilka fem punkter är viktigast att tänka på sitt beteende på fest - både som värd och gäst? Ett mycket spännande ämne och samtal!
 • HEDER OCH FESTMORAL: Hur får jag den stämning som vi önskar på bröllopet?

  19:09
  Presidenten Eva Röse och festproffset Amanda Colldén besvarar alla dina frågor om att fixa fest och middag i den enda frågelådan Heder och festmoral. Denna gång om hur man får den stämning man önskar på bröllop och andra stora fester. Hint: Tydlighet är din bästa vän.
 • #43 Klara Lind: "Jag har varit en oskön jävel på fest"

  01:00:34
  Matinfluencern och Sveriges mästerkock-vinnaren Klara Lind gästar och pratar om att fixa fest! Vi pratar oväntat om att hon själv tycker att hon varit en märklig festgäst som ville ha koll på allt och alla. Men också, självklart, om matlagningspassionen, den starka kärleken till techno och hur hon kombinerar de två på Stockholms brunch club.
 • #42 Per Lärnström och det sjukaste partytricket som någonsin skådats

  01:06:21
  Pär Lernström, denna ljuvliga skapelse, gästar och han visar sig vara skitbra på fest! Och hur är det för hans fru att vara gift med hela Sveriges kvinnors drömman egentligen? Det blir the laughter heard around the world när Pär berättar om det sjukaste partytricket ever. Tack Biltema och redekoflowers.se för veckans spons!
 • HEDER OCH FESTMORAL: "Hur lyckas jag med toastmasteriet?" Del 2

  10:35
  Presidenten Eva Röse och festproffset besvarar alla dina frågor i den enda frågelådan Heder och festmoral. Denna gång djupdyker vi i toastmastrandets underbara värld. Även ett perfekt avsnitt för dig som planerar ett bröllop!
 • #41 Little Jinder: Har nolltolerans mot alkohol inför barn

  54:06
  Josefin Little Jinder gästar! Hurra! Vilken drömgäst. Hennes relation till fest är stark, lång men har förändrats rätt mycket de senaste åren. Vi pratar om vem som är juryn när man tycker att något är töntigt och om hur hon ska haffa en kille. En jävla fest är en podd om att gå på och fixa fest. Tack Biltema och Redekoflowers.se för veckans spons!
 • HEDER OCH FESTMORAL: "Hur lyckas jag med toastmasteriet?" Del 1

  19:49
  Presidenten Eva Röse och festproffset Amanda Colldén besvarar alla dina frågor om att fixa fest, middag eller sociala tillställningar i den enda frågelådan Heder och festmoral. Denna gång har vi ett samtal om hur du lyckas med toastmasteriet på bröllop! Passar även utmärkt för dig som ordnar större fest eller om det är du själv som ska gifta dig. (Grattis!)