Share

Beauty & Bubblor

Emma och Frida är tillbaka! Samma härliga innehåll – men i nytt format och nytt namn. Det blir mycket beauty så klart men även snack om annat som bubblar i livet. Nytt avsnitt varje onsdag. Podden produceras av ELLE och görs i samarbete med Acast.


Latest episode

 • 238. Hemmametoder som stylar brynen right on fleek

  34:36
  Det finns genvägar till ett par perfekta ögonbryn som inte innebär att massa pengar läggs på salongsbesök. Emma och Frida pratar i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor om olika sätt att styla brynen för att få liknande effekt som när man varit hos ett proffs. Frida berättar om sin hemmametod: prepping, färgning, form och försegling, och visar med den hur enkelt det kan vara att få browsen right on fleek! En podd från Aller Media.

More episodes

View all episodes

 • 237. Ett maxat avsnitt om nylanseringar inom beauty

  46:17
  Charlotte Tilbury har lanserat i Norden och när det var dags för eventet i Stockholm så var Emma och Frida såklart där, vilket de berättar allt om i veckans avsnitt. De går också igenom vad de tycker om några av produkterna som de hunnit testa. Emma har varit på en presentation av Dior Beauty och bland annat doftat på den nya versionen av en av Diors mest klassiska parfymer. Och Frida har spanat in Idun Minerals och deras lansering och storsatsning av makeup-borstar. Frida bjuder på en recension av dessa! Dessutom pratar Emma och Frida om de senaste produkterna som Elemis har släppt. Och sist men absolut inte minst så har CAIA lanserat sin adventskalender - och såklart var Frida och Emma där! En podd från Aller Media.
 • 236. Återställ hudbarriären med några enkla knep

  38:19
  Många kan uppleva att huden påverkas av hur klimatet förändras och speciellt just nu så kan det kännas som att hyn blir lite känsligare. Kanske det börjar dyka upp plitor, ojämnheter eller yttorrhet. I det här avsnittet får du veta hur du på bästa sätt håller din hy återfuktad, stabil och redo för ännu kallare temperaturer. I veckans Beauty och Bubblor så kommer Frida och Emma fokusera på hur du på bästa sätt ser till att huden hänger med i den här mellanperioden då det varken är riktig sommar, höst eller vinter. Emma och Frida tipsar om produkterna som gör vad de ska och som gör det bra, bland annat blir det en genomgång av essencevatten, dagkrämer och fuktmasker.En podd från Aller Media.
 • 235. Bring on Budgetprodukter!

  36:15
  Nu räcker det med alla dyrgripar till beautyprodukter - bring on the budget! I alla fall till det här avsnittet. Emma och Frida tipsar denna vecka om beauty som innehåller så pass aktiva och verksamma ämnen så att de håller måttet - oavsett vad prislappen säger. Samma sak när det kommer till smink; Frida och Emma går igenom vilken sorts makeup som man kan lita på och som samtidigt är snäll mot plånboken. Och ja, det kommer pratas om den där otroliga paletten som både är prisvärd och med en pigmentering som heter duga.En podd från Aller Media.
 • 234. Vi testar nya foundations på marknaden

  30:25
  Emma har varit på salong för att piffa till ansiktet, inklusive en “lip flip”! Vad det är får vi såklart veta i detta avsnitt av Beauty och Bubblor - som den här veckan huvudsakligen handlar om nyheter inom foundationvärlden. För nu när höstsäsongen är igång så har väldigt många kosmetikamärken släppt nya foundations. Frida och Emma ser det som sin absoluta uppgift att testa så många som möjligt, för att kunna redovisa de olika formuleringarnas för- och nackdelar. En podd från Aller Media.
 • 233. Vi plockar fram det bästa från badrumsskåpen

  48:51
  Hur ser det ut i badrumsskåpen hemma hos Emma och Frida? Det har Emelie Johansson (@hairtalkbyemelie) tagit reda på i sin Youtubeserie. Där kan du nu avnjuta både “I badrumsskåpet med Emma Unckel” och “I badrumsskåpet med Frida Fahrman”. Men även här och nu, i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor, så plockar Frida och Emma ut varsitt gäng favoritprodukter från sina badrumsskåp som de berättar allt om.En podd från Aller Media.
 • 232. Så använder du BUS i ansiktet för bästa effekt, vi har testat de nya sätten

  33:32
  Efter att Emma och Frida medverkade i tv4:s Nyhetsmorgon förra veckan så har det trillat in massvis med frågor från er lyssnare som vill veta mer. Temat var nämligen olika sätt att använda sig av BUS-produkter i ansiktet för att skapa en solkysst look. Men förutom att ge effekten av ett bronzat fejs kan BUS användas för att contoura ansiktet och även fejka fram fräknar. Frida och Emma förklarar vilka formulas som funkar bäst till de olika effekterna och de berättar såklart också vilka märken som de själva föredrar. Dessutom har den nya TikTok-trenden testats: Ombré Concealer.En podd från Aller Media.