Share

cover art for Elin möter fotbollsparafraser

Elin möter

Elin möter fotbollsparafraser

Ep. 184

”Jag minns alla våra livsfarliga hemåtpass och hur de brukade sätta skräck i mig” – en crossover mellan ett av poddens närstående fotbollslag och Kerstin Thorvall ...

Har du som lyssnar några favoritkombinationer av fotboll och litteratur?

Skicka in dina bästa parafraser till podden: elinmoter@elinolofsson.com


Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du tipsa oss, ställa en fråga eller föreslå en gäst kan du mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.

More episodes

View all episodes

 • 198. Elin möter Fotbollsbokklubben 3

  37:11
  Elin möter fotbollsbokklubben 3 är här och idag byter vi in en ”supersub”, nämligen ledarskribenten och poddaren Lovisa Arvidsson! Avsnittet är fullt av samhälle och politik förstås, inklusive svart brittisk humor, gratis öl på puben, Fever Pitch som guide, att komma från Henrik Larsson-land, betydelsebärande sånger och kärleksfulla sötsaker till kaffet ...Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du vara med i fotbollsbokklubben med ett tips eller något annat? Mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 197. Elin möter Fotbollsbokklubben 2

  27:06
  Elin möter Fotbollsbokklubben 2 är här!EM- och VM-kakburkar har fångats på bild ute i det vilda runt om i Sverige! Annelie har läst en välskriven ny fotbollsbok som naggar hennes EM-pepp i kanten medan Elin försöker spela på bästa fot i torpstädningen och finner en förklädd gud, allt under himmelens fäste ...Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du vara med i fotbollsbokklubben med ett tips eller något annat? Mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 196. Elin möter Fotbollsbokklubben 1

  31:37
  Den här mästerskapssommaren kör vi Elin möter Fotbollsbokklubben!Ett nytt avsnitt släpps varje onsdag, med bokstips från förr och nu, den söta EM-kakan, filmtips och en massa mer, allt på fotbollstema. I dagens premiäravsnitt lär sig Elin ett klan-motto och får en pjäsidé via en rödsprängd legendar medan Annelie tar sig an en katt och en Alm.Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du vara med i fotbollsbokklubben med ett tips eller något annat? Mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • Elin möter lanserar Fotbollsbokklubben

  01:51
  Sommaren 2024 lanserar vi Fotbollsbokklubben, med de bästa tipsen om böcker, filmer, poddar och tv-serier. Skicka in ditt tips du med till elinmoter@elinolofsson.com.
 • 195. Elin möter drama vs dokumentär

  16:55
  Vilka berättelser når egentligen längst – drama eller dokumentär? Elin har sett en superb, verklighetsbaserad TV-serie som skakar om Storbritannien. Dessutom hör vi deckarförfattaren och journalisten Anki Edvinsson, aktuell med nya boken Sångfågeln, om varför hon skriver fiktion. Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du tipsa oss, ställa en fråga eller föreslå en gäst kan du mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 194. Elin möter utvalda tips SPORT 25 maj 2024

  12:41
  Ett kort olympiskt tips plus lite resa och lite vemod, längtan och hopp. Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du tipsa oss, ställa en fråga eller föreslå en gäst kan du mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 193. Elin möter Annelie och Taylor Swift

  17:36
  Annelie har mött en blond kulturarbetare i Stockholm … men det var inte Elin, det var Taylor Swift! Spaningar om Swiftigt ingår, undvik vid TS-intolerans. Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du tipsa oss, ställa en fråga eller föreslå en gäst kan du mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 192. Elin möter utvalda tips KULTUR 18 maj

  08:51
  Elin är lite sömnig och tom efter sin spurt men har ändå ett litet true crime-tips att komma med. Dessutom fikar hon efter blomning i Tantolunden och efterlyser klassiska spegelscener.Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du tipsa oss, ställa en fråga eller föreslå en gäst kan du mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 191. Elin möter bokaktuella poddpolare

  10:42
  Vi lyfter fram två av poddens tidigare gäster som är bokaktuella igen, Lars Berge (Honungsfällan, tillsammans med Axel Gordh Humlesjö) och Ninni Schulman (Käraste Lena i Siljanserien). Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du tipsa oss, ställa en fråga eller föreslå en gäst kan du mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.