Share

Elin möter


Latest episode

 • 142. Elin möter Annelie och den långa vägen till framgång

  28:30
  Uppförsbacke, nerförsbacke, grusade planer, högtflygande drömmar ...Vägen till framgång är lång, det vet den som siktar högt.I veckans avsnitt hör vi idrottsstjärnorna Ken Sema och Sara Hector berätta om hur de tagit sig till toppen.Dessutom blir det några tips på bra berättelser. Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner.

More episodes

View all episodes

 • 141. Elin möter karriärcoachen Charlotte Hågård

  48:00
  Karriärcoachen Charlotte Hågård gästar Elin möter och lär oss hur man listar ut vad ens drömjobb egentligen består av, vad man gör om man blir av med jobbet mot sin vilja i höst, hur arbetslivet förändrats under de senaste decennierna och hur man berättar berättelsen om yrkesjaget så bra att man får ett jobb man verkligen vill ha. Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner.
 • 140. Elin möter Annelie och drömjobben

  18:01
  Semestrarna är över och arbetshösten har dragit in över oss – men är arbetet det rätta? Eller är det dags för andra bullar? Kan man få jobba med hjältesagor? Går det att leva på squash? Finns det drömjobb och vilka är de i så fall? Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner.
 • Elin möter hösten 2023

  02:13
  Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner.
 • 139. Elin möter Annelie och summerar sommaren samt planerar hösten

  17:36
  Vi summerar sommaren med att tipsa om några bra serier och minnesvärda ögonblick från fotbolls-VM och ser fram emot en höst av full bra berättelser inom sport och kultur.Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner.
 • 138. Elin möter SPECIAL: Gästerna och deras gäster

  14:33
  Fiktiva fikat är vid det här laget en närmast klassisk programpunkt i Elin möter.Vilka vill poddens gäster bjuda in som sina fikagäster?Vad skulle de äta och dricka och framför allt prata om?Och vem vill producenten Annelie Lanner fika med?Röster: Mons Kallentoft, Ninni Schulman, Maria Adolfsson, Mattias Elg, Anki Edvinsson, John Häggblom och Frida Edman.Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner.
 • 137. Elin möter krimjournalisten Evalisa Wallin igen

  31:25
  Kriminaljournalisten Evalisa Wallin, som bland annat jobbar med podden Spår, återvänder till Elin möter. Samtalet handlar om kriminaljournalistik och hur den förändrats under tidens gång, vad hon fördjupar sig i just nu (Norrmalmstorgsdramat! IB-affären! Med mera!) och vilka berättelser som engagerat henne på sistone. Dessutom bjuder Elin på två true crime-poddtips från Skottland.Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner.