Share

Elin möter


Latest episode

 • 201. Elin möter Fotbollsbokklubben 6

  24:33
  Äntligen några crossbollar mellan fotbollen och kulturen! Dessutom fullspäckat av tips på bra fotbollsberättelser, förstås: tårar, talanger, en Arsenallegendar, en pappa med en uppskattad farsdagspresent, nya Wrexham-perspektiv, maskmode med mera! Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du vara med i fotbollsbokklubben med ett tips eller något annat? Mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.

More episodes

View all episodes

 • 200. Elin möter Fotbollsbokklubben 5

  29:00
  Flammkuchen, Bratwurst und Eisern Union – ja, i Elin möter Fotbollsklubben 5 blir det östtysk fotbollshistoria, Nina Hagen och välorganiserade manskap!Poddavsnittet gästas av Helena Lassen, som har ett bultande hjärta för Union Berlin och ett skarpt öga angående domarinsatser ...Hon har dessutom tips på både en bra fotbollsbok och en dokumentär!Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du vara med i fotbollsbokklubben med ett tips eller något annat? Mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 199. Elin möter Fotbollsbokklubben 4

  35:27
  Elin möter Fotbollsbokklubben 4 är här! Prästskämt med papegojor i, fler lyssnarbrev, Degerfors-tårar, Elin hyllar ett underhållande och rivigt författarskap, Annelie gillar en berättelse om engelska grannstäder ... och så lyckas Elin skohorna in lite poesi också!Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du vara med i fotbollsbokklubben med ett tips eller något annat? Mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 198. Elin möter Fotbollsbokklubben 3

  37:11
  Elin möter fotbollsbokklubben 3 är här och idag byter vi in en ”supersub”, nämligen ledarskribenten och poddaren Lovisa Arvidsson! Avsnittet är fullt av samhälle och politik förstås, inklusive svart brittisk humor, gratis öl på puben, Fever Pitch som guide, att komma från Henrik Larsson-land, betydelsebärande sånger och kärleksfulla sötsaker till kaffet ...Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du vara med i fotbollsbokklubben med ett tips eller något annat? Mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 197. Elin möter Fotbollsbokklubben 2

  27:06
  Elin möter Fotbollsbokklubben 2 är här!EM- och VM-kakburkar har fångats på bild ute i det vilda runt om i Sverige! Annelie har läst en välskriven ny fotbollsbok som naggar hennes EM-pepp i kanten medan Elin försöker spela på bästa fot i torpstädningen och finner en förklädd gud, allt under himmelens fäste ...Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du vara med i fotbollsbokklubben med ett tips eller något annat? Mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • 196. Elin möter Fotbollsbokklubben 1

  31:37
  Den här mästerskapssommaren kör vi Elin möter Fotbollsbokklubben!Ett nytt avsnitt släpps varje onsdag, med bokstips från förr och nu, den söta EM-kakan, filmtips och en massa mer, allt på fotbollstema. I dagens premiäravsnitt lär sig Elin ett klan-motto och får en pjäsidé via en rödsprängd legendar medan Annelie tar sig an en katt och en Alm.Podcasten Elin möter görs av författaren Elin Olofsson och producenten Annelie Lanner. Vill du vara med i fotbollsbokklubben med ett tips eller något annat? Mejla oss på elinmoter@elinolofsson.com.
 • Elin möter lanserar Fotbollsbokklubben

  01:51
  Sommaren 2024 lanserar vi Fotbollsbokklubben, med de bästa tipsen om böcker, filmer, poddar och tv-serier. Skicka in ditt tips du med till elinmoter@elinolofsson.com.