Share

cover art for THIJS BOERMANS over TEVEEL PRIKKELS, KINDERWENS en TOEKOMSTPLANNEN

EFFE RELATIVEREN de podcast

THIJS BOERMANS over TEVEEL PRIKKELS, KINDERWENS en TOEKOMSTPLANNEN

Season 2, Ep. 23

De carrière van Thijs Boermans is na zijn deelname aan Expeditie Robinson in stroomversnelling gegaan. Acteren in GTST, zijn podcast Borrelpraat en leuke uitnodigingen laten hem doen wat hij het allerleukst vindt. Toch kunnen alle prikkels veel worden en daarom filosoferen de twee erop los over wat er nou echt belangrijk is in het leven. Er wordt ook genoeg gelachen, dus haak in bij de nieuwste Effe Relativeren!


Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!


Probeer nu HelloFresh en krijg tot 75 euro korting op de eerste vier boxen met de code ‘HELLORELATIVEREN75’! Dit geldt voor nieuwe en oude HelloFreshʼers (als je meer dan 3 maanden geleden je lidmaatschap hebt opgezegd).


Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.

More episodes

View all episodes

 • 31. JESSIE JAZZ VUIJK over TOEKOMSTIGE ZOON en OUDERSCHAP met KAJ

  01:06:50
  In de nieuwste aflevering van Effe Relativeren interviewt Kaj iemand die heel dichtbij staat: Jessie Jazz Vuijk! Samen praten ze over hun toekomst als gezin. Wie wordt de strengste ouder? Wat doen ze met extreem slaaptekort? Welke lessen uit hun jeugd willen ze bijbrengen? Jessie’s zwangerschap loopt voorspoedig en het hoofdje ligt al ‘bij de uitgang’, maar toch kunnen Kaj en Jess nog UREN relativeren. Tja, ‘t is wel je kind...Geproduceerd door Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • 30. JULIA HEETMAN over MANNELIJKE VRIENDEN, prille RELATIE en band met IBIZA 

  56:29
  Ai ai ai un giro inesperado! Onze gast blijkt een speciale band met Ibiza te hebben in de vorm van een bekende rotonde. Julia Heetman komt deze week hier en over meer praten in de podcast. Zo verteld zij waarom zij in haar laatste jaar is gestopt met studie, hoe ze goed bevriend is geworden met mede-youtubers Stefan, Sean en Bram en hoe haar prille liefde met zulke vrienden omgaat!Geproduceerd door Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • 29. ZOË TAURAN over FEESTEN, PODIUMANGST en HITS maken

  53:29
  Als klein meisje durfde Zoë zelf geen drinken te bestellen en praatte ze het liefst niet met vreemden. Nu, tien jaar later, staat ze in het voorprogramma van Coldplay. Het leven kan raar lopen, als je een beetje lef hebt! Zoe vertelt open en eerlijk over de voor- en nadelen van het artiestenleven en Kaj hangt aan haar lippen. Want een atypische ster is Tauran ze op zich wel te noemen…Geproduceerd door Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • 28. JOEP ROVERS over LIFESTYLE NERD, OPTIMALE GEZONDHEID en verslaan van ECZEEM

  57:15
  Wanneer Joep na meerdere doktersbezoeken steeds met een niet werkend medicijn naar huis wordt gestuurd, gaat hij op zoek naar een alternatief. Hij ontdekt de kracht van een gezonde leefstijl en verandert al snel in een ‘health freak’. De jonge ondernemer is zijn eigen proefkonijn en verslindt het ene boek na het andere. Na een tijd komt het besef: hoe meer je leert, hoe meer je erachter komt dat je geen fuck weet.Geproduceerd door Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • 27. HILLE HILLINGA over DEFENSIE MINDSET, UITGEZONDEN WORDEN en PASSIE VOLGEN

  40:26
  Hille Hillinga is op de laatste dag van een uitzending in Afghanistan over een bermbom gereden, waar hij PTSS aan heeft overgehouden. Hij trok laat aan de bel bij een psycholoog, maar hij is uiteindelijk toch gegaan. De krijgsmacht bood hem de kans om een andere richting op te gaan. Van zijn therapeut kreeg hij een opdracht: ga op zoek naar een bezigheid, een passie. Zo ontwikkelde Hille zich bij Defensie tot professioneel fotograaf en won zelfs de prestigieuze Zilveren Camera. Genoeg om over te relativeren dus! Samen met Kaj praat hij over zijn carrière en de benodigde mindset om bij Defensie te werken.Deze aflevering is gemaakt in samenwerking met Defensie.Geproduceerd door Tonny Media.🪖 Beschik jij over dezelfde mindset als Hille? Neem dan een kijkje op werkenbijdefensie.nl en haal ook het beste in jezelf naar boven!🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • 26. ANNA NOOSHIN over NYC LEVEN, LIEFDESLEVEN en stellen van GRENZEN

  52:29
  Tijdens het maken van haar documentaire werd influencer en presentatrice Anna Nooshin behoorlijk met zichzelf geconfronteerd. Ze besloot dat het anders moest en inmiddels woont ze (deels) in New York. Anna inspireert en vertelt open over hoe ze omgaat met tegenslagen. Samen met Kaj relativeert ze over liefde, werk en nog veel meer.Geproduceerd door Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • 25. JESSE HOEFNAGELS over MUZIEKVIDEO’S, SLECHTE CIJFERS en VET VEEL VIEWS

  56:53
  YouTuber en artiest Jesse Hoefnagels is te gast. Vroeger had Jesse niet gedacht dat hij miljoenen views zou krijgen. Daardoor had hij de nodige discussies met zijn ouders over zijn toekomst. Een paar jaar later maakt hij (muziek)video's, waarin hij alle aspecten van het maken aanraakt. De twee hebben het over hoe je flink door het algoritme heen knalt, maar soms moet je de YouTubewereld niet te serieus nemen.Geproduceerd door Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • 24. DAELORIAN over REALITY TV, haar RELATIE met ALCOHOL en haar HUIDIGE RELATIE

  53:53
  Daelorian heeft haar eigen podcast, werkt veel in Kaapstad en heeft alles lekker op een rijtje. Maar ze maakt er geen geheim van dat dit lang niet altijd zo is geweest. Kaj praat met Daelorian over haar persoonlijke verhaal, de keerzijde van reality-series en nog veel meer. De twee zijn ervaringsdeskundigen, dus tijd om even goed te relativeren.Geproduceerd door Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.