Share

cover art for 7. Een nieuw vriendje

Een nieuw begin

7. Een nieuw vriendje

Season 1, Ep. 7

Je bent een badass padvinder, dat ben je! Een nieuw vriendje in huis..


Win één jaar lang gratis feelgoodboeken! Ga nu naar zininfeelgood.nl.

Heb jij genoten van deze aflevering volg dan deze podcast, deel hem met je vrienden en geef een review.


Een nieuw begin is een productie van VBK AudioLab, Loft Uitgevers en Thinium Audioboekproductiens. Met Dafne Holtland in de rol van Daphne, Peggy Vrijens als Sophie, Melissa Drost als Nienke, Jip van den Dool als Sjoerd, Justus van Dillen als Lucas en Bart Oomen als Robert. Het scenario is geschreven door Petra Kruijt in samenwerking met Jennifer Boomkamp, op basis van een idee van Jennifer Boomkamp. De productie werd uitgevoerd door Thinium Audioboekproducties onder regie van Huub Dikstaal. Techniek en montage door Marijn Scholten, productie en redactie Daphne Blokhuis. 

More episodes

View all episodes

 • Een nieuw begin - Trailer

  01:04
  Daphne vertrekt uit de grote stad naar een heerlijk Waddeneiland waar ze een heel nieuw bestaan opbouwt. Een spannend avontuur met oude en nieuwe vriendschappen, een nieuwe baan, onverwachtse spanningen, en zelfs romantische intriges…Voor fans van Virgin River. Volg de serie en mis geen aflevering.
 • 1. 1. Een onverwachte ontmoeting

  09:02
  Daphne's eerste dag als eilanddokter. Is ze een eilanddokter, dorpsdokter, of dierendokter? Hoe zou ze het benoemen? Volg de podcast en mis geen aflevering. Win één jaar lang gratis feelgoodboeken! Ga nu naar zininfeelgood.nlEen nieuw begin is een productie van VBK AudioLab, Loft Uitgevers en Thinium Audioboekproductiens. Met Dafne Holtland in de rol van Daphne, Peggy Vrijens als Sophie, Melissa Drost als Nienke, Jip van den Dool als Sjoerd, Justus van Dillen als Lucas en Bart Oomen als Robert. Het scenario is geschreven door Petra Kruijt in samenwerking met Jennifer Boomkamp, op basis van een idee van Jennifer Boomkamp. De productie werd uitgevoerd door Thinium Audioboekproducties onder regie van Huub Dikstaal. Techniek en montage door Marijn Scholten, productie en redactie Daphne Blokhuis. 
 • 2. 2. Te laat

  07:18
  Voor het eerst uit in de kroeg in het dorp… Win één jaar lang gratis feelgoodboeken! Ga nu naar zininfeelgood.nl.Een nieuw begin is een productie van VBK AudioLab, Loft Uitgevers en Thinium Audioboekproductiens. Met Dafne Holtland in de rol van Daphne, Peggy Vrijens als Sophie, Melissa Drost als Nienke, Jip van den Dool als Sjoerd, Justus van Dillen als Lucas en Bart Oomen als Robert. Het scenario is geschreven door Petra Kruijt in samenwerking met Jennifer Boomkamp, op basis van een idee van Jennifer Boomkamp. De productie werd uitgevoerd door Thinium Audioboekproducties onder regie van Huub Dikstaal. Techniek en montage door Marijn Scholten, productie en redactie Daphne Blokhuis. 
 • 3. 3. Aan de bak

  07:36
  Een geit met een gebroken pootje.. Robbert heeft mij nodig! Volg de podcast en mis geen aflevering. Win één jaar lang gratis feelgoodboeken! Ga nu naar zininfeelgood.nl.Een nieuw begin is een productie van VBK AudioLab, Loft Uitgevers en Thinium Audioboekproductiens. Met Dafne Holtland in de rol van Daphne, Peggy Vrijens als Sophie, Melissa Drost als Nienke, Jip van den Dool als Sjoerd, Justus van Dillen als Lucas en Bart Oomen als Robert. Het scenario is geschreven door Petra Kruijt in samenwerking met Jennifer Boomkamp, op basis van een idee van Jennifer Boomkamp. De productie werd uitgevoerd door Thinium Audioboekproducties onder regie van Huub Dikstaal. Techniek en montage door Marijn Scholten, productie en redactie Daphne Blokhuis. 
 • 4. 4. Plannen maken

  07:50
  Het is geen wedstrijd hé. Er is een nieuwtje dat de kroeg nog niet bereikt heeft..Win één jaar lang gratis feelgoodboeken! Ga nu naar zininfeelgood.nl.Een nieuw begin is een productie van VBK AudioLab, Loft Uitgevers en Thinium Audioboekproductiens. Met Dafne Holtland in de rol van Daphne, Peggy Vrijens als Sophie, Melissa Drost als Nienke, Jip van den Dool als Sjoerd, Justus van Dillen als Lucas en Bart Oomen als Robert. Het scenario is geschreven door Petra Kruijt in samenwerking met Jennifer Boomkamp, op basis van een idee van Jennifer Boomkamp. De productie werd uitgevoerd door Thinium Audioboekproducties onder regie van Huub Dikstaal. Techniek en montage door Marijn Scholten, productie en redactie Daphne Blokhuis. 
 • 5. 5. Kriebels en twijfels

  07:54
  Hier spreekt een heel gelukkige dierenarts. Je mag die beesten wel een bedankbriefje sturen! Win één jaar lang gratis feelgoodboeken! Ga nu naar zininfeelgood.nl.Heb jij genoten van deze aflevering volg dan deze podcast, deel hem met je vrienden en geef een review.Een nieuw begin is een productie van VBK AudioLab, Loft Uitgevers en Thinium Audioboekproductiens. Met Dafne Holtland in de rol van Daphne, Peggy Vrijens als Sophie, Melissa Drost als Nienke, Jip van den Dool als Sjoerd, Justus van Dillen als Lucas en Bart Oomen als Robert. Het scenario is geschreven door Petra Kruijt in samenwerking met Jennifer Boomkamp, op basis van een idee van Jennifer Boomkamp. De productie werd uitgevoerd door Thinium Audioboekproducties onder regie van Huub Dikstaal. Techniek en montage door Marijn Scholten, productie en redactie Daphne Blokhuis. 
 • 6. 6. Spoken

  07:17
  Waarschijnlijk weet hij niet eens wat ghosten is. Het deed echt pijn, Soof…De liefde is onvoorspelbaar.Win één jaar lang gratis feelgoodboeken! Ga nu naar zininfeelgood.nl.Heb jij genoten van deze aflevering volg dan deze podcast, deel hem met je vrienden en geef een review.Een nieuw begin is een productie van VBK AudioLab, Loft Uitgevers en Thinium Audioboekproductiens. Met Dafne Holtland in de rol van Daphne, Peggy Vrijens als Sophie, Melissa Drost als Nienke, Jip van den Dool als Sjoerd, Justus van Dillen als Lucas en Bart Oomen als Robert. Het scenario is geschreven door Petra Kruijt in samenwerking met Jennifer Boomkamp, op basis van een idee van Jennifer Boomkamp. De productie werd uitgevoerd door Thinium Audioboekproducties onder regie van Huub Dikstaal. Techniek en montage door Marijn Scholten, productie en redactie Daphne Blokhuis. 
 • 8. 8. Uit het hoofd..

  08:49
  Ik hoop maar niet dat het Kim is, want dan doe ik haar echt wat aan. Of stel ik me aan?Win één jaar lang gratis feelgoodboeken! Ga nu naar zininfeelgood.nl.Heb jij genoten van deze aflevering volg dan deze podcast, deel hem met je vrienden en geef een review.Een nieuw begin is een productie van VBK AudioLab, Loft Uitgevers en Thinium Audioboekproductiens. Met Dafne Holtland in de rol van Daphne, Peggy Vrijens als Sophie, Melissa Drost als Nienke, Jip van den Dool als Sjoerd, Justus van Dillen als Lucas en Bart Oomen als Robert. Het scenario is geschreven door Petra Kruijt in samenwerking met Jennifer Boomkamp, op basis van een idee van Jennifer Boomkamp. De productie werd uitgevoerd door Thinium Audioboekproducties onder regie van Huub Dikstaal. Techniek en montage door Marijn Scholten, productie en redactie Daphne Blokhuis.