Share

DUO SSL

En tvillingpodd om innebandy


Latest episode

 • 42. Säsongsavslutning

  34:31
  Så var vi i hamn med den här säsongen. Vi pratar bland annat om Makalösa rookiesäsonger i form av:Gabriel Kohonen och Sakarias UlrikssonEllen Lundin och Dominika BuczekMen också: Emil Ruuds konstmålOroande siffrorna i SSLFalulegendarens avskedTempen på Västkustens innebandyscenTrevlig lyssning!Ps: Ni får gärna följa oss på sociala medier, för det senaste om podden:Facebook och Instagram hittar ni här.

More episodes

View all episodes

 • 41. SM-FINAL 2024

  24:53
  Vi tar ner SM-finalerna 2024. Både Pixbos dam-och herrlag försökte, men Göteborg blev utan guldmedalj i år igen. Ur avsnittet: Är Daniel Jernberg ett geni? Pixbos stjärnor gömmer sig.Trevlig lyssning!Ps: Ni får gärna följa oss på sociala medier, för det senaste om podden:Facebook och Instagram hittar ni här.
 • 40. SOFIA JOELSSON

  39:43
  För många innebandyspelare är en SM-final något som man aldrig får uppleva. Sofia Joelsson tillhör inte den skaran. Det har blivit x antal finaler och SM.guld med IKSU och Thorengruppen. 28-åringen har tillhört toppskiktet av målgörare i ligan, sedan hon klev in i SSL 2015. Vi pratar bland annat om turbulensen under säsongen, där hon petades från VM-truppen, ett besked som tog hårt. Vi pratar också om det kommande äventyret med Piranha Chur i Schweiz. Nu laddar hon för sin sista SM-final som spelare. Trevlig lyssning!Ps: Ni får gärna följa oss på sociala medier, för det senaste om podden:Facebook och Instagram hittar ni här.
 • 39. Början på en ny era

  36:38
  Pixbos herrlag är i final, för första gången sedan 2006. Falun missar en final. Har vi nått någon typ av brytpunkt? Vad innebär detta för ordningen i ligan, och vad får det för konsekvenser hos masarna? Lite silly också: FC Helsingborg! Filip Stjernberg! Warberg i SSL igen! Trevlig lyssning!Ps: Ni får gärna följa oss på sociala medier, för det senaste om podden:Facebook och Instagram hittar ni här.
 • 38. ÅTERKOMSTEN

  51:15
  Säsongens 38:e avsnitt rullas ut. Vi pratar om Dalens dubbla återtåg till den högsta serien, David Gilleks avsked från Linköping, och Bruno Lundbergs fortsatta förtroende i Kais Mora. Men också: Telge är tillbaka! Ska Warberg lösa det mot Sundsvall? Jesper Sankells skada sabbar för Växjö! Trevlig lyssning!Ps: Ni får gärna följa oss på sociala medier, för det senaste om podden:Facebook och Instagram hittar ni här.
 • 37. SPECIAL: NYHETSSVEP

  48:23
  Det här avsnittet är ett bonusavsnitt där vi pratar om det senaste nyhetsmässiga som hänt i SSL. Mycket övergångssnack utlovas!Trevlig lyssning!(Obs: Avsnittet spelades in innan Falun och Pixbos första semifinal.)Ps: Ni får gärna följa oss på sociala medier, för det senaste om podden:Facebook och Instagram hittar ni här.
 • 36. FIFTY-FIFTY

  20:02
  Vi är tillbaka efter en veckas uppehåll pga påskfirande och utlandsresa. I det här avsnittet fokuserar vi mycket på de kommande semifinalerna, och så snackar vi också lite om kvartsfinalerna så klart. Trevlig lyssning!(Obs: Avsnittet spelades in innan Falun och Pixbos första semifinal.)Ps: Ni får gärna följa oss på sociala medier, för det senaste om podden:Facebook och Instagram hittar ni här.