Share

cover art for Coronabonus - The Teacher (Eng.)

DUMPET

Coronabonus - The Teacher (Eng.)

(English further down)

Velkommen til Coronabonus nummer 5 hvor jeg har invitert min tidligere lærer Dr. Lisa Peschel som fremdeles jobber ved University of York. Jeg husker veldig godt de gangene da jeg satt på kontoret hennes og gråt da jeg følte jeg ikke hadde noen andre steder å gå. Vi prater litt om prosjektene vi gjorde sammen, hennes opplevelse av å ha meg gråtende på kontoret og legger frem til hvordan hun tenker student-lærer-forholdet kan utfolde seg i slike situasjoner.


Programleder og produsent: Audun Krüger

Takk til @paulsenchristoffer for grafikk og Rolf Norberg for musikk


Welcome to Coronabonus number 5 where I have invited my supervisor, Dr. Lisa Peschel, from my time studying at the University of York. I remember very clearly the times when I would sit in her office crying when I didn't feel like I had anywhere else to go. We talk about the projects we did together, her experience with having me crying in her office and put forth her own thoughts in terms of how the student-teacher relationship can unfold in different situations.


Host and producer: Audun Krüger

Thanks to @paulsenchristoffer for graphics and Rolf Norberg for music.

More episodes

View all episodes

 • Kapittel 26 - "Identitet: Er Vi Blitt Samme Person?" med Kristian Rønning

  56:19
  Kapittel 26 - 09.10.2015 23:54 Hvordan er det å sitte uten en følelse av en egen identitet? Hva er det som gjør at det eneste jeg føler at jeg har lyst å gjøre var det eksen gjorde? Hvordan begynner jeg å skape min egen identitet når jeg har basert så mye av den tidligere meg på noen andre? Jeg har vært så heldig å fått med meg programleder og musiker Kristian Rønning aka Sirius i ukas podcast som handler om identitet og spesielt rundt spørsmålet om jeg og eksen er blitt samme person. Det går fort for seg i noen flotte studioer hvor vi har flere digresjoner som at Audun briefer med kunnskaper om magnetisme, Kristian som kler seg som Norges mest følsomme rapper og vi avslutter det hele med en god dose tinder-snakk.Produsent & Programleder: Audun KrügerTakk til @paulsenchristoffer for grafikk og Rolf Norberg for musikk.
 • 25. Kapittel 25 - "Ideen Om En Rebound" med Julie Øhrn Dyrud

  49:58
  Kapittel 25 - 09.10.2015 22:41 Hva betyr det å ha sex med noen nye etter et brudd? Hvordan håndterer man de forventningene som ofte finnes om at man må ligge med noen nye? Hva slags valg må man selv ta før man faktisk ligger med noen nye? Ukas gjest er en psykolog-in-the-making og en solstråle uten like. Psykologistudent Julie Øhrn Dyrud er snart halvveis i hennes studier og tok seg tiden til å komme å snakke med meg om meg og mine tanker om å ligge med noen for første gang etter bruddet og all forvirringen som følger med. Samtidig går vi også innpå hvordan jeg forventer at folk kommer til å mislike meg, det å ha sex i en busk ved en høyt trafikkert sykkelvei og at noen sitater bare høres bedre ut på Toten dialekt.Produsent og programleder: Audun KrügerTakk til @paulsenchristoffer for grafikk og Rolf Norberg for musikk.
 • Kapittel 24 - "HVA VIL DU?!" med Julia Küster

  49:29
  Kapittel 24 - 05.10.2015 08:41Hva er det egentlig du vil? Hvorfor sier du dette her til meg? Hvor skal du med dette? Hva betyr dette for hva som kommer til å skje i fremtiden? Hvordan tenker du at jeg skal reagere på dette? Dette er bare et par av de store spørsmålene jeg diskuterer sammen med skuespiller Julia Küster om kapittel 24 som ble skrevet etter at jeg og eksen faktisk hadde snakket sammen. I tillegg til disse store spørsmålene kommer vi også innpå temaer som limboland, Sehenswürdigkeiten og utenlandstur til Verdal.Programleder og produsent: Audun KrügerTakk til @pauslenchristoffer for grafikk og Rolf Norberg for musikk!
 • 23. Kapittel 23 - "Brev Til Fremtiden" med Ren Powell (ENG)

  59:05
  (For English, see below) Kapittel 23 - 04.10.2015 07:56Hvor mye betyr det å sende brev til sitt framtidige jeg? Kommer man i det hele tatt til å lese det? Kan man være vis når man er yngre eller eksisterer kunnskap kun i fremtiden?Dette er et par av spørsmålene jeg diskuterer sammen med dramatiker, forfatter og poet Dr. Ren Powell i ukas podcast samtidig som vi leser kapittel 23 som er et faktisk brev til den fremtidige meg. Ukas episode er litt lenger enn vanlig fordi vi ikke klarte å holde oss fra å også prate om moderne kunst, råd fra fortiden og podcast som utøvende kunst. Chapter 23 - 04.10.2015 07:56What does it mean to write a letter to your future self? Will you even read it at all? Can we be wise when we're younger, or does knowledge only exist in the future? There are a few of the questions I'm discussing with scriptwriter, author and poet Dr. Ren Powell in this weeks podcast while we read chapter 23 which is an actual letter to my future self. This weeks episode is longer than usual because we couldn't help ourself from talking about modern art, advice from the past and podcast as performing arts. Producer and presenter: Audun KrügerThanks to @paulsenchristoffer for the graphics and Rolf Norberg for the music.
 • 22. Kapittel 22 - "Bruddet tar form" med Hanne Vasshus

  44:18
  Kapittel 22 - 03.10.2015 16:21I dagens episode har jeg vært så heldig å fått med meg låtskriver og sanger Hanne Vasshus! Jeg er en stor fan av musikken hennes og sammen tar vi for oss temaet om at bruddet begynner å ta form, den følelsen man kan få når man begynner å innse at det kanskje ikke er noen vei tilbake og snakker om hvordan følelser kan være med å bekrefte livet. I tillegg snakker vi jo også om limboland, kroppens byråkrati, hytting med never og for et innblikk i hva jeg synger i dusjen.Programleder og produsent: Audun KrügerTakk til @paulsenchristoffer for grafikk og Rolf Norberg for musikk!
 • Coronabonus - Mamma

  40:53
  Velkommen til kanskje forhåpentligvis siste Coronabonus. I dagens episode fikk jeg med meg Mamma som ble tilfeldigvis strandet i Oslo da bilen brøt sammen. Vi tar for oss hvordan det føltes fra hennes perspektiv som forelder at sønnen går gjennom kjærlighetssorg langt unna. I tillegg kommer vi også innom vår familiedynamikk, gode foreldreråd, hvorfor vi ikke kan være for mye sammen og om meg som selvstendig 5-åring!Produsent og programleder: Audun KrügerTakk til @paulsenchristoffer for grafikk og Rolf Norberg for musikk.
 • Coronabonus - Bestevenn

  42:03
  Velkommen til Coronabonusepisode 3 hvor jeg har med meg min veldig gode venninne Rebekah Bond. Vi snakker om hvordan det er å være venn med noen som går gjennom et kjærlighetsbrudd og hvordan man best kan støtte dem når man er på avstand. Vi tar for oss meldinger vi sendte rundt den tiden bruddet skjedde og hva slags tanker vi har om situasjonen i dag. Produsent og programleder: Audun Krüger Takk til @paulsenchristoffer for grafikk og Rolf Norberg for musikk.
 • Kapittel 21 - "Styrken Til Å Ta Avstand" med Karina Aase

  38:30
  Kapittel 21 - 02.10.2015 15:07 Hvordan er det å ta de første stegene i prosessen til å ta avstand? Hvordan reagerer man på fjerne ting som du aldri kommer til å få tilbake? Sammen med regissør, tekstforfatter, inspisient, turnéleder og scenograf (en virkelig multikunstner) Karina Aase utforsker vi dagens tema og min egen prosess i dagens tekst, samtidig som vi kommer inn på temaer som å ha mot i fylla, at jeg vil tilbake i tid å gi meg selv et slag i trynet og proppen i selvrealiseringens badekar. Produsent og programleder: Audun Krüger Takk til @paulsenchristoffer for grafikk og Rolf Norberg for musikk!