Share

cover art for #77 En skole som utjevner forskjeller

#dethunsa

#77 En skole som utjevner forskjeller

Høyres kunnskapsskole gir muligheter for alle uavhengig av foreldres ressurser. Å stille krav er å bry seg. Tidlig innsats, kvalifiserte lærere og fraværsgrense gjør susen. Tune in på #dethunsa for mer om Høyres skolesatsing.

More episodes

View all episodes

 • 81. #81: Nu kjør vi! (OBS: Høy lyd etter buldrete intro)

  21:01
  Margunn Ebbesen er på besøk i det mobile valgkampstudioet til #dethunsa i Rogaland. Vi snakker om sjokkmålingen og hvorfor det er så viktig at du stemmer Høyre. Tune in!
 • 80. # 80: Er det lurt å stemme taktisk?

  22:53
  Vi har besøk av kampanjesjef, Thoralf Granerød, og snakker mer om valgkampen. Er det lurt å stemme på andre partier enn Høyre dersom man vil ha Erna som statsminister? Tune in på siste episode av #dethunsa.  
 • 79. 79: Direkte fra Rogaland

  16:18
  Nå er vi spredt for alle vinder for å drive valgkamp i egne fylker. I denne episoden tar Rogaland over showet, og Margret har fått med seg kampanjeleder for Rogaland Høyre, Anne Marie Lund, for å snakke mer om å leve valgkamp. Tune in på #dethunsa.
 • 78. #78: Valgkampåpning i Trøndelag

  23:38
  Erna er i Trondheim, det er matfestival og folk er ute for å få en smak av livet. 
 • 76. #76: Pasientens helsetjeneste

  26:11
  Det er store skillelinjer mellom de politiske partienes helsepolitikk. Tune in for å høre hvorfor pasientens helsetjeneste er så viktig for deg.
 • 75. #75: Skape mer og inkludere flere

  25:55
  Vi snakker om Høyres viktigste valgkampsak. Hvordan kan vi legge til rette for at jobber skapes og flere får en jobb å gå til? Tune in for mer om dette. 
 • 74. #74: Vi lever valgkamp

  28:17
  Nå skal vi bruke sommerukene på å være med venner og familie, og lade batteriene. Før vi gir full gass for å overbevise både naboen og kollegaen om hvorfor Erna fortsatt skal være statsminister etter 13. september. God sommer!
 • 73. # 73: Kom deg ut av skapet!

  28:09
  Juni er måneden for å feire friheten til å være seg selv. I denne episoden forteller Guro og sønnen Ola om hvordan det var den gang Ola kom ut av skapet. Vi har også invitert leder av Åpne Høyre, Helge Ytterøy L´orange. Tune in på #dethunsa!