Det spirituelle hjørne

Share

Vipassana, at se tingene som de er – med Ida Lærke

Jeg har besøg af Ida Lærke som er uddannet historiker og arbejder som spirituel coach. 


Og så har hun været på Vipassana-ophold 4 gange, hvilket netop det vi taler om i det her afsnit.


Vipassana er 10 dages stilhedsmeditation og personligt synes jeg det lyder ret skræmmende at skulle være fuldstændig stille og i ro i så lang tid.


Derfor spørger jeg også Ida, hvordan det kan være, hun fik idéen til at gøre det og hvordan det kan være hun har vendt tilbage til det igen og igen.


Vi taler om klarhed og nulstillelse. Om at se tingene som de er og blive opmærksom på sine tanker.


Vi taler om smerter, både fysisk og psykisk og om at blive konfronteret mod den lidelse det er konstant at vurdere sine omgivelser.


Vi taler om selvbilleder, konstruktioner og personlighed. Og om, hvorvidt det overhovedet er spirituelt at praktisere Vipassana.


Du kan se mere til Ida på Instagram @idalaerkeconseling og på hjemmesiden www.idalaerke.com


Du kan også følge Det spirituelle hjørne på Instagram @detspirituellehjorne 


Hvis du vil I kontakt med Hjørnet kan du skrive til detspirituellehjorne@gmail.com


For at støtte Det spirituelle hjørne kan du klikke her: https://detspirituellehjorne.10er.app/


Tak til alle jer der støtter 💛


©️ 2022 Annasophia Petri Holm

More Episodes

9/18/2022

Efterårsjævndøgn / Mabon - med Mai Ulrikka Sydendal

Vi er nået til sidste afsnit i serien om årshjulet og derfor sidder jeg igen sammen med Mai Ulrikka Sydendal.Vi taler om hvad energien ligger op til lige nu og hvordan vi bedst klargør os til at træde ind i vinterhalvåret, som sker på efterårsjævndøgn d. 23. september.Det er årets sidste høstfest, som også bliver kaldt “heksens thanksgiving”. Naturen bugner af frugt, nødder og bær og energien kalder på vi glæder os over overfloden og dyrker vores taknemmelighed.Det er nu vi høster det vi såede i foråret og også gør op, hvad vi vil slippe og hvad vi vil blive ved med at arbejde på ind i vinterhalvåret.Vi taler om æbler, sanselighed, Vi er nået til sidste afsnit i serien om årshjulet og derfor sidder jeg igen sammen med Mai Ulrikka Sydendal.Vi taler om hvad energien ligger op til lige nu og hvordan vi bedst klargør os til at træde ind i vinterhalvåret, som sker på efterårsjævndøgn d. 23. september.Det er årets sidste høstfest, som også bliver kaldt “heksens thanksgiving”. Naturen bugner af æbler, nødder og bær og energien kalder på vi glæder os over overfloden og dyrker vores taknemmelighed.Det er nu vi høster frugten af det vi såede i foråret og også gør op, hvad vi vil slippe og hvad vi vil blive ved med at arbejde på ind i vinterhalvåret.Vi taler om æbler, sanselighed, hygge, taknemmelighed og refleksion.Du kan se mere til Mai på hjemmesiden https://maaneurt.dk/ og på Instagram @maiulrikkaDu kan følge Det spirituelle hjørne på Instagram @detspirituellehjorneHvis du vil I kontakt med Hjørnet kan du skrive til detspirituellehjorne@gmail.comFor at støtte Det spirituelle hjørne kan du klikke her: https://detspirituellehjorne.10er.app/Tak til alle jer der støtter 💛Annasophia Petri Holm ©️ 2022