Det spirituelle hjørne

Share

Stjernetegn og livsformål – med Astropod [Marianne Gellert og Amalie Bendixen]

Jeg har besøg af Marianne Gellert og Amalie Franceska Bendixen og hvis du er interesseret i astrologi, så er jeg helt sikker på at du godt ved, hvem de er.


Det er nemlig de to kvinder, der står bag podcasten Astropod, bogen Stjernetegn og tv-programmet Matchet på mælkevejen.


Vi har en stor snak om selvfølgelig astrologi, men også om Amalie og Mariannes forhold til spiritualitet helt generelt.


Derudover har vi også en stor samtale, om livsformål. Hvordan ved man hvad ens livsformål er, hvordan det udvikler sig gennem livet og hvad man helt konkret kan gøre for at komme tættere på det.


Så taler vi også om, hvordan det er at kende sit barns horoskop, og om hvor meget man egentlig har lyst til at vide og hvordan det kan hjælpe til bedre at forstå sit barn.


Du kan se mere til Astropod på Instagram @astropodpodcast


Du kan også følge Det spirituelle hjørne på Instagram @detspirituellehjorne 


Hvis du vil I kontakt med Hjørnet kan du skrive til detspirituellehjorne@gmail.com


For at støtte Det spirituelle hjørne kan du klikke her: https://detspirituellehjorne.10er.app/


Tak til alle jer der støtter 💛


©️ 2022 Annasophia Petri Holm

More Episodes

9/18/2022

Efterårsjævndøgn / Mabon - med Mai Ulrikka Sydendal

Vi er nået til sidste afsnit i serien om årshjulet og derfor sidder jeg igen sammen med Mai Ulrikka Sydendal.Vi taler om hvad energien ligger op til lige nu og hvordan vi bedst klargør os til at træde ind i vinterhalvåret, som sker på efterårsjævndøgn d. 23. september.Det er årets sidste høstfest, som også bliver kaldt “heksens thanksgiving”. Naturen bugner af frugt, nødder og bær og energien kalder på vi glæder os over overfloden og dyrker vores taknemmelighed.Det er nu vi høster det vi såede i foråret og også gør op, hvad vi vil slippe og hvad vi vil blive ved med at arbejde på ind i vinterhalvåret.Vi taler om æbler, sanselighed, Vi er nået til sidste afsnit i serien om årshjulet og derfor sidder jeg igen sammen med Mai Ulrikka Sydendal.Vi taler om hvad energien ligger op til lige nu og hvordan vi bedst klargør os til at træde ind i vinterhalvåret, som sker på efterårsjævndøgn d. 23. september.Det er årets sidste høstfest, som også bliver kaldt “heksens thanksgiving”. Naturen bugner af æbler, nødder og bær og energien kalder på vi glæder os over overfloden og dyrker vores taknemmelighed.Det er nu vi høster frugten af det vi såede i foråret og også gør op, hvad vi vil slippe og hvad vi vil blive ved med at arbejde på ind i vinterhalvåret.Vi taler om æbler, sanselighed, hygge, taknemmelighed og refleksion.Du kan se mere til Mai på hjemmesiden https://maaneurt.dk/ og på Instagram @maiulrikkaDu kan følge Det spirituelle hjørne på Instagram @detspirituellehjorneHvis du vil I kontakt med Hjørnet kan du skrive til detspirituellehjorne@gmail.comFor at støtte Det spirituelle hjørne kan du klikke her: https://detspirituellehjorne.10er.app/Tak til alle jer der støtter 💛Annasophia Petri Holm ©️ 2022