Det spirituelle hjørne

Share

Spådomme, varsler og lidt om at være spirituel i 60'erne – med Lillian Jensen

I det her afsnit taler jeg Lillian, som har beskæftiget spiritualitet og det alternative, siden det for alvor blussede frem i Danmark i slutningen af 60’erne.


Derfor starter jeg også med at spørge Lillian, hvordan hun helt personligt har oplevet den spirituelle bølge og hvorfor hun tror det spirituelle er blevet et emne, som flere og flere tilsyneladende interesserer sig for.


Derudover har vi en stor snak om, hvordan man kan “brugedet spirituelle til at få svar på sine spørgsmål og lære sig selv bedre at kende. 


Lillian fortæller, hvordan man kan spå og tage varsler i hvad som helst og jeg prøver at forstå, hvordan det helt konkret fungerer.


Derfor får jeg også Lillian til at spå lidt om mig, ud fra noget te-grums og vi taler om, forskellen på at spå for andre og at spå for sig selv.


Vi taler også om drømmetydning, I Ching, astrologi og generelle spådomme.


Og så taler vi om, hvor grænsen går for at tage spådomme og varsler og hvornår man bare skal leve sit liv.


Du kan følge Det spirituelle hjørne på Instagram @detspirituellehjorne 


Hvis du vil I kontakt med Hjørnet kan du skrive til detspirituellehjorne@gmail.com


For at støtte Det spirituelle hjørne kan du klikke her: https://detspirituellehjorne.10er.app/


Tak til alle jer der støtter 💛


©️ 2022 Annasophia Petri Holm

More Episodes

9/18/2022

Efterårsjævndøgn / Mabon - med Mai Ulrikka Sydendal

Vi er nået til sidste afsnit i serien om årshjulet og derfor sidder jeg igen sammen med Mai Ulrikka Sydendal.Vi taler om hvad energien ligger op til lige nu og hvordan vi bedst klargør os til at træde ind i vinterhalvåret, som sker på efterårsjævndøgn d. 23. september.Det er årets sidste høstfest, som også bliver kaldt “heksens thanksgiving”. Naturen bugner af frugt, nødder og bær og energien kalder på vi glæder os over overfloden og dyrker vores taknemmelighed.Det er nu vi høster det vi såede i foråret og også gør op, hvad vi vil slippe og hvad vi vil blive ved med at arbejde på ind i vinterhalvåret.Vi taler om æbler, sanselighed, Vi er nået til sidste afsnit i serien om årshjulet og derfor sidder jeg igen sammen med Mai Ulrikka Sydendal.Vi taler om hvad energien ligger op til lige nu og hvordan vi bedst klargør os til at træde ind i vinterhalvåret, som sker på efterårsjævndøgn d. 23. september.Det er årets sidste høstfest, som også bliver kaldt “heksens thanksgiving”. Naturen bugner af æbler, nødder og bær og energien kalder på vi glæder os over overfloden og dyrker vores taknemmelighed.Det er nu vi høster frugten af det vi såede i foråret og også gør op, hvad vi vil slippe og hvad vi vil blive ved med at arbejde på ind i vinterhalvåret.Vi taler om æbler, sanselighed, hygge, taknemmelighed og refleksion.Du kan se mere til Mai på hjemmesiden https://maaneurt.dk/ og på Instagram @maiulrikkaDu kan følge Det spirituelle hjørne på Instagram @detspirituellehjorneHvis du vil I kontakt med Hjørnet kan du skrive til detspirituellehjorne@gmail.comFor at støtte Det spirituelle hjørne kan du klikke her: https://detspirituellehjorne.10er.app/Tak til alle jer der støtter 💛Annasophia Petri Holm ©️ 2022