Share

cover art for Gjemselmysteriet - Mysteriene på Loftet

Deichman Barn

Gjemselmysteriet - Mysteriene på Loftet

Season 2, Ep. 5

Hoppetau barnehage skal til å reise tilbake etter lesestund med Celia, men de oppdager at de mangler en av barna! Ali, som elsker å leke gjemsel, er blitt borte. Hvor kan han ha gjemt seg? Kjenner Celia og Eline Loftets kriker og kroker godt nok, til å finne Ali?  


Celia Haran og Eline Hystad er detektiver, og Simen Sjølie har spilt og komponert musikken. Christoffer Bjurholt spiller barnehagemannen.

More episodes

View all episodes

 • 6. Kult å kunne om å være skeiv

  16:35
  Hvordan er det å være gutt og jente i dag? Kan man kle seg som man vil, gjøre hva man vil på fritiden og være med de man vil? Og hva om kroppen kjennes feil? Vår ekspert, Kristin Fridtun, har skrevet for voksne om kjønn og homofili, og bidratt til at eventyrene våre ikke bare handler om vakre jenter og modige gutter.Har du lyst til å lære mer om å være skeiv? På Deichman har vi mange bøker som du kan låne her.Programleder er Tine Eide.
 • 5. Kult å kunne om vikinger

  20:42
  Hva var det vikingene levde av? Hvordan bodde de? Og kunne hvem som helst, også en hund, bli konge i vikingtiden? I dag er vår ekspert forfatter Martin Aas, som har jobbet med NRK Super. Nå tegner og forklarer han kompliserte ting på koselige måter, og har nettopp skrevet faktaboka ’Det kuleste fra vikingtiden’.Har du lyst til å lære mer om vikinger? På Deichman har vi mange bøker om vikingtiden som du kan låne her.Programleder er Tine Eide.
 • 2. Fuglemysteriet - Mysteriene på Loftet

  08:38
  Celia og Eline vanner i bibliotekshagen, når de ser at den samme, lille fuglen har ligget under tomatplantene i flere dager. Hva slags fugl er dette, egentlig? Og er det noe galt med den, siden den ligger så stille? Hva kan de gjøre for å hjelpe den? Celia Haran og Eline Hystad er detektiver, og Simen Sjølie har spilt og komponert musikken.
 • 1. Matpakkemysteriet - Mysteriene på Loftet

  09:52
  Celia og Eline oppdager at noen har spist matpakka til Eline! Hvem kan ha gjort det? Er det bestefaren som spiller ludo med barnebarnet sitt? Er det moren med baby, som er så sliten at hun har en truse på hodet Eller er det de to guttene som leser Gutta i trehuset? Celia Haran og Eline Hystad er detektiver, og Simen Sjølie har spilt og komponert musikken.
 • 3. Tubamysteriet - Mysteriene på Loftet

  06:33
  Det er klart for Barnas lørdag på biblioteket, og det kommer det et korps for å spille konsert! Rett før konserten kommer tubadamen med en dårlig nyhet—tubaen har sluttet å fungere! For at konserten skal reddes, må Celia og Eline løse tubamysteriet! Celia Haran og Eline Hystad er detektiver, og Simen Sjølie har spilt og komponert musikken. Emilie Catrin Korsvold er tubadamen, og Lakkegata skolekorps har også bidratt.
 • 4. Armbåndmysteriet - Mysteriene på Loftet

  10:06
  Det er bursdag på Loftet! For å feire baker Eline og kjøkkensjef Antonella sjokoladekake til Celia. Like før de skal begynne å spise, oppdager de at Antonella sitt gullarmbånd har blitt borte! Hvor kan armbåndet ha tatt veien? Celia Haran og Eline Hystad er detektiver, og Simen Sjølie har spilt og komponert musikken. Antonella Durante spiller seg selv.
 • 4. Kult å kunne om oppfinnelser

  12:23
  I dag er vår ekspert Nima Shahinian. Han er en ganske vanlig Oslo-pappa, men ikke helt. Han er også en ekte oppfinner! Han har laget en superbil, en stikkontakt og festivalstøvler som gjør deg én meter høyere.Har du lyst til å lære mer om oppfinnelser? På Deichman kan du låne bøker om det, som du kan låne her.Programleder er Tine Eide.
 • 3. Kult å kunne om romskip og verdensrommet

  20:28
  Bli med ut i verdensrommet, blant stjerner og planeter, romskip og astronautliv! Vår ekspert er Nima Shahinian. Han er en ganske vanlig Oslo-pappa, men ikke helt. Han jobber nemlig hardt for å bli Norges første astronaut i verdensrommet! Har du lyst til å lære mer om verdensrommet? På Deichman kan du låne bøker om det, som du kan låne her.Programleder er Tine Eide.