DE GROTE PLAAT

Share

Met Ineos-Grenadiers ploegleider Servais Knaven

Season 4, Ep. 66

Met een verstelbare zadelpen, de return van MVDP, Poga op de Poggio en de gebalde vuisten van wereldkampioen Balsamo in Trofeo Binda gaat het peloton fabelhaft voort.


Onze gast is Ineos-Grenadiers-ploegleider Servais Knaven, voor wie de week met de E3 Prijs en Gent Wevelgem een van de belangrijkste periodes van het wielerjaar is.


We spreken met de Parijs-Roubaix-winnaar van 2001 over de grote ronde-zeges van toppers als Wiggins, Froome en Thomas en komen erachter hoe je zoveel vedetten in één ploeg kan managen. Verder krijgen we antwoord op de vraag of Ineos ooit weer zo attractief gaat koersen als in de Giro van 2020 en hoe hij de onverslaanbare Pogacar deze zomer in de Tour kan verslaan.


Ook blikken we vooruit naar de komende wedstrijden en vertelt Servais over het herstel van Bernal, het gemis in zijn ploeg van vakman, en vooral de mens Nico Portal, zijn vier dochters die ook allemaal koersen én hoe hij met Dylan van Baarle, Tom Pidcock en Jonathan Narvaez een klassieker wil winnen.


De muziek die Knaven zelf meebrengt, raakt hem bij de eerste tonen, een rock song die een bijzondere lading kreeg door de uitvaart van oud-ploeggenoot Wouter Weyland.


Verder draaien we platen van onder meer de Nederlandse VanWyck, Midlake en staan we uitgebreid stil bij de nieuwe dubbelsingle van Arcade Fire.


  • Check hier de nieuwe kleding van Isaac #ChallengeTheElements https://www.isaac-cycle.com/nl_NL/cycling-gear/397/


  • WIN EEN TEST WEEK OP DE TRUEBIKE! Informatie over de TrueBike vind je hier https://truekinetix.com/products/


  • Alle muziek die we draaien in De Grote Plaat is hier te beluisteren https://open.spotify.com/show/5phdiF9biXCsdSpPO5Ce9Y?si=353a589fbefd455e

More Episodes