Share

Damfotbollspodden


Latest episode

 • 46. Tack, typ.

  38:39
  Vi tar ner världsmästerskapet och pratar höjdpunkter, genombrott, världsettan Sverige och mer! Avsnittet spelades in i slutet av förra veckan och strax därefter hände mycket mer i Spanien, därför valde vi att inte ta med vårt snack om världsmästarna och deras kamp mot förbundet den här gången. Vi plockar givetvis upp den tråden i kommande avsnitt. Tills dess, #ContigoJenni y #SeAcabó.

More episodes

View all episodes

 • 45. Bra Ruben!!!

  36:29
  Vi är inne i världsmästerskapets andra vecka och i det här avsnittet tar vi tempen på VM-bubblan! Vi spelar upp ett sammandrag från Sveriges match live från vardagsrummet som innehåller spelaranalyser, reaktioner och starka känslor kring Pettans byten. Utöver Sverige pratar vi Filippinernas hittills OTROLIGA prestation (även här bjuds vi på segervrål) och den obraiga stämningen i Norges trupp - kämpa!
 • 44. VM är här

  40:08
  Vilken jävla torsdag! VM-premiär och rykande färskt avsnitt av Damfotbollspodden. Vi snackar krisande storlag och delar med oss av de bästa tipsen för att skapa VM-bubbla på hemmaplan. På söndag ställs Sverige mot Sydafrika och det är en del frågetecken kring startelvan. Vi gör vårt bästa för att förutspå vilka spelare som kommer dra på sig den blågula tröjan. Kommer Seger vara med? Är Falk eller Mušović förstemålvakt? Vem fan spelar högerback? Kom in i VM-bubblan med oss! Tack för att du lyssnar <3
 • 43. Sakfrågor

  42:15
  Nytt avsnitt där vi bland annat pratar om: landslagets nykläckta småstjärnor, superdramat i engelska ligan och en av världens mest imponerande comebacker. Vi tar även tempen på Champions League, tyska glosor och FC Rosengård!
 • 42. How u doin

  41:05
  Vi är tillbaka!!! Det har ju hänt lite sedan sist så det är extra viktigt att lyssna på det här avsnittet för att komma i fas med oss. Vi snackar apokalypsen i Malmö, läser toppnyheter från kvällstidningar, och framförallt fokuserar vi på Champions League! Chelsea och Lyon bjöd på årtiondets match och resplanen ner till Nederländerna ligger färdig och bara väntar… Tack för att ni lyssnar!
 • 41. Jag är rolig

  34:38
  Hallå hallå! I veckans avsnitt testar vi våra kunskaper om våra älskade landslagsspelare i form av ett vem-sa-vad-quiz. Vem föredrar Louis Vuitton, vem är ”ganska rolig”, och vem har bristande kunskaper om Medelpad? Vi snackar även färdiga och beryktade spelarövergångar som kan röra om det lite i grytan. Trevlig lyssning!
 • 40. Two cops one sport

  40:07
  God jul och gott nytt avsnitt av Damfotbollspodden! I avsnitt 40 snackar vi Nilla Fischers adjö till fotbollen, Eskilstunas trygga instabiliitet, Hammarbys spelarruljans och Englands haltande liga. Och Sam filar på strategin för att hitta ett allsvenskt favorltlag innan säsongen drar igång. Och planering har satts igång för nästa fotbollsresa. Kul!