Share

Cyber Talks

En pod om cybersäkerhet


Latest episode

 • 32. En internationell utblick från Microsoft

  40:03
  En internationell utblick från MicrosoftI dagens avsnitt träffar Rolf Sarah Armstrong-Smith, Chief Security Advisor för Europa på Microsoft. I avsnittet pratar de om hur Microsoft gör säkerhet för sina kunder. Men de pratar också om hur Microsoft stöttar Ukraina,samt vilka viktiga lärdomar som kan dras när man sitter på så mycket telemetri kring vad som faktiskt sker före och under ett krig.

More episodes

View all episodes

 • 31. CISO-rollen och vikten av nätverkande

  41:52
  I dagens avsnitt av CyberTalks träffar Rolf Jacob Lindberg, CISO på Nordax.I avsnittet pratar de om CISO-rollen och hur man balanserar hotbild och regelverk i en bank.De pratar också om betydelsen av nätverk och vikten av att vara nyfiken.
 • 30. CISO-rollen i en stor koncern

  37:02
  CISO-rollen i en stor koncernI veckans avsnitt av CyberTalks träffar Rolf Sebastian Kemi, CISO på Sandvik. De pratar om hur det är att vara CISO i en stor koncern men också om hur man genom konstanta iterationer i sitt säkerhetsarbete kan anpassa sig till en hotbild som kontinuerligt ändras och utvecklas.
 • 29. Cyberhotet och finansiell sektor

  37:30
  Cyberhotet och finansiell sektor I veckans avsnitt av CyberTalks träffar Rolf, Magnus Jacobson,senior rådgivare på Bankföreningen.De pratar bland annat om hur man kombinerar hotinformation och regulatoriska krav till ett effektivt cyberprogram.De pratar också om ett spännande pilotprojekt som genomförs tillsammans med det Nationella cybersäkerhetscentret.
 • 28. Framgångsrik cybertransformation

  39:13
  I dagens avsnitt träffar Rolf Ralph Benton, CISO och CSO på Schibsted. I avsnittet pratar de om det 3-åriga förmågeuppbyggnadsprogram som man kört på Schibsted. I samtalet hör vi vilka framgångsfaktorerna varit och i vilken ordning man byggt en robust säkerhet.
 • 27. Threat landscape 2023.

  37:36
  I dagens avsnitt av CyberTalks träffar Rolf Charl van der Walt från Organge Cyberdefense. De pratar om hur hotlandskapet utvecklas och vad man behöver förbereda sig på inför 2023. Grunden för diskussionen är den Security Navigator rapport som Orange släppt nyligen.
 • 27. Cybersäkerhet och Microsoft

  37:31
  I dagens avsnitt träffar Rolf, Sandra Barouta Elvin, National Security Officer på Microsoft.I avsnittet pratar de bland annat om varför säkerhet numer är en stor affär för Microsoft men de pratar också om varför Identity monitoring är ett viktigt verktyg i verktygslådan för en modern säkerhetsorganisation.