Share

cover art for Het Weekend | Marc Pos & KJ samen verder

Content Wars

Het Weekend | Marc Pos & KJ samen verder

Ep. 5

Je hoorde het afgelopen vrijdag al voorbij komen: in Cannes werd er over ze gesproken. Geroddeld zelfs. En nu is het hoge woord eruit! Marc Pos, bedenker van de Verraders, gaat met Kirsten Jan samenwerken.

In deze aflevering meer over de collab. Aan wat voor format werken de heren en wanneer kunnen we het op de buis verwachten?

Ook gaat het over je ballen die eraf vriezen in Nederland, zon in Spanje, Maxima en El Clásico. Kirsten heeft een geniale oplossing om de Formule 1 weer spannend te maken én werd er iets kapot gemaakt. Dit keer gaat KJ namelijk los op oude presentatoren die maar geen afscheid kunnen nemen!


Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nl


En vergeet ons niet te volgen op Instagram!

More episodes

View all episodes

 • 115. #115 Een Hollandse Hollywoodster. Interview met Yorick van Wageningen!

  35:28
  Onverwachts mocht Content Wars afreizen naar het sjieke hotel L’Europe om Yorick van Wageningen te interviewen. Van Wageningen is te zien in het nieuwe seizoen van de Amerikaanse hitserie Mayor of Kingstown, waar we het over hebben.Maar er is meer met hem te bespreken. Want hoe overleeft hij als nuchtere Hollandse acteur de gekte in Hollywood? Je hoort meer over het werken met Angelina Jolie, Daniel Craig en de vader van Charlie Sheen. Waarom hij nog vaak nerveus is en ‘bagger schijt’. Over de moord op zijn huisbaas, waardoor hij zijn appartement in Los Angeles kwijtraakte. En waarom acteren hem helpt.We zagen Van Wageningen de laatste jaren ook in grote Nederlandse producties. In De Veroordeling bijvoorbeeld (over de Deventer Moorzaak) en in Rampvlucht (over de Bijlmerramp). In deze aflevering hebben we het over toekomstige projecten en of die ook weer hier in Nederland plaatsvinden.Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nlEn vergeet ons niet te volgen op Instagram!
 • 12. Het Weekend | Scoren met vreemdgaan

  15:11
  Nog even over afgelopen weekend. Er was een kraamvisite, er werd een nieuwe telefoon geïnstalleerd, bijna gezwommen maar het weer werkte ALWEER niet mee.We bespraken de docuserie Ashley Madison op Netflix. Over de krankzinnige wereld achter de website en de grote gevolgen van de hack. Ook ging het deze aflevering over de NPO die strooit met herhalingen. Dat leverde wel iets op dat Kirsten Jan zijn ogen streelde. Iets waarbij hij kon luisteren naar Matthijs van Nieuwkerk...En waar KJ helemaal klaar mee is zijn nieuwe telefoon! Zowel Jelle als hij kochten een nieuw toestel, maar bij KJ liep het totaal niet goed. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nlEn vergeet ons niet te volgen op Instagram!
 • 114. #114 De koningin van de talkshow én de humor (Te gast: Irene van den Brekel!)

  43:37
  Ze is televisieproducent en de eigenaar van Human Factor. Nog geen 25 jaar geleden begonnen, maar inmiddels heel wat programma's verder. Zo kwam haar bedrijf met klinkende namen als Koefnoen, Zondag met Lubach, M, de Avondshow met Lubach en Plakshot.Irene van den Brekel is te gast en met haar hebben we het over haar grote liefde voor satire en waarom dat zo belangrijk is. Waarom ze vooral voor de NPO programma's maakt, over de toekomst van Arjen Lubach en dat die dramaserie die ze nog wil maken.Gelukkig is ook Lisette van Diepen bij ons. Met haar hebben we het over een nieuw datingformat van de makers van Married At First Sight Australia, genaamd: Love Triangle.Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nlEn vergeet ons niet te volgen op Instagram!
 • 11. Het Weekend | Hallo hoerige huizen

  13:43
  Wat een weekend! KJ heeft bijna niks gezien wat hij leuk vindt. Wel was er genoeg om over te praten. Niet alleen over een rondje varen, luieren op de bank of het balkon schoonmaken. Nee, we hadden genoeg formats om door te nemen.We bespreken De Pappenheimers, Stranded on Honeymoon Island, Metropolis, Komt een man bij de dokter, John Wick 4 én Buying Londen.En ook gaat het nog even over het optreden van de advocaat van Jeroen Rietbergen... Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nlEn vergeet ons niet te volgen op Instagram!
 • 113. #113 De Media Apocalyps!

  28:45
  Deze aflevering is Kirsten Jan wat somber. Hij denkt dat de traditionele mediabedrijven terecht komen in een armageddon! Die grote mediabedrijven zoals we die nu kennen zijn ten dode opgeschreven, voorspelt ‘ie. Er komt onheil op ze af en ze kijken erna en lopen recht het ravijn in.Gelukkig had ‘ie ook leuk nieuws en dat nam hij mee van het Mediapark, daar werden namelijk de Binge Awards uitgereikt. Een van de winnaars is iemand die eerder bij ons aanschoof in Content Wars: Ralph de Beurs!Verder hadden we het over Arjen Lubach, die ontslag neemt bij de VPRO. Gaat ‘ie cashen voor een streamer?En natuurlijk was Lisette van Diepen er weer! Het format dat ze deze week meeneemt: Zero Stars uit Denemarken.Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nlEn vergeet ons niet te volgen op Instagram!
 • 10. Het Weekend | Why Jaïr, why?

  14:39
  Kirsten Jan is terug uit Londen! We hebben het over politiek, barbecueën, noodweer en de slakkenplaag die maar niet stopt.Gelukkig ook over formats! Over L'Agence bijvoorbeeld, waarbij we ons vergapen aan miljoenenpanden in Frankrijk (en daarbuiten). Over Kiespijn, waarbij de Europese verkiezingen centraal staan. Daar zouden we meer naar moeten kijken.KJ gaat los op de Formule 1 in Monaco en we moeten het écht even over die schijtlollige filmpjes van Jaïr Ferwerda hebben.Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nlEn vergeet ons niet te volgen op Instagram!
 • 112. #112 Geneeskundestudent verovert de mediawereld (Te gast: Nizar el Manouzi)

  33:58
  We wisten zelf ook niet zo goed welke titel we moesten geven aan deze aflevering. Want: Nizar doet veel en doet dat ook allemaal goed. Zo studeerde hij filosofie en is hij bezig met geneeskunde om uiteindelijk kinderarts te worden.Maar rustig aan doen zit er niet bij, want hij werkt zich suf in de mediawereld. Zo acteert hij in Mocro Maffia, zie je hem als presentator bij het Klokhuis en speelt hij de hoofdrol in Burners. Een film over migranten die hun paspoort verbranden en naar Europa vluchten voor een beter bestaan. En oja: hij was ook nog COO bij een techbedrijf.Deze aflevering hoor je meer over de filmwereld, krijg je een kijkje bij een populair Nederlands kinderprogramma, een Videoland hit én vertelt Nizar over zijn liefde voor de zorg.Lisette van Diepen is verliefd op formats uit het buitenland. Dit keer neemt ze er twee mee, The Nevermets en Love Undercover.
 • 9. Het Weekend | Bestemming: Londen!

  14:13
  Eens niet vanuit de studio, IJburg of Amersfoort. Kirsten Jan is de Wilhelmina van deze tijd, want hij belt in vanuit Londen.Je hoort waar je moet wezen in de stad, welke bioscoop je daar écht moet bezoeken en meer over Bestemming X. Ook hebben we het over Joost Klein en vragen we ons af wie nu premier moet worden, nu Ronald Plasterk het niet wordt.Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nlEn vergeet ons niet te volgen op Instagram!
 • 111. #111 Werkt het format van The Roast nog wel?

  28:28
  Zijn ex Gisele Bündchen vond de grappen te hard, zijn vrienden vonden het niet echt geslaagd en nu heeft hij zelf ook lichte spijt. Sportheld Tom Brady kreeg op Netflix zijn eigen roast en die maakte veel los.Werkt het format van The Roast nog wel? Hier in Nederland lijken de beroemdheden wel op, maar ook bij overvloed aan veel bekende mensen is het de vraag of het programma nog wel door kan. Kirsten Jan bekijkt of we kunnen blijven lachen – en of hij ook geroast mag worden.Lisette van Diepen neemt ons deze week weer mee naar België, naar Door De Bomen, het tegengeluid van alle survival reality programma's.Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nlEn vergeet ons niet te volgen op Instagram!