Share

cover art for Avsnitt 5 - Rädsla.

Coacherna Samtalar

Avsnitt 5 - Rädsla.

Season 1, Ep. 5

I Veckans avsnitt av Coacherna samtalar pratar vi om rädslor. Vad är en rädsla och hur kan vi arbeta med våra rädslor?

Vi delar personliga erfarenheter av våra rädslor och hur vi hanterar dem. Som vanligt blir det ett öppenhjärtligt samtal med bra verktyg och ett och annat skratt.

More episodes

View all episodes

 • 7. Avsnitt 7 - Nytt År!

  34:03
  Nytt år och nya möjligheter! I veckans avsnitt ger vi dig de bästa tipsen för att lyckas med dina mål inför 2021. Hur ska du lägga upp ett mål så att det blir hållbart och genomförbart? Hur behåller man motivationen och hur utformar man egentligen ett SMART mål? Det och mycket mer samtalar coacherna Suzana och Jenny om i årets första avsnitt.
 • 6. Avsnitt 6 - Hur kan man tänka utanför boxen i jul?

  31:25
  I veckans avsnitt samtalar vi om hur du kan tänka nytt kring julen 2020. Vad finns det för alternativ till det "vanliga" julfirandet? Vi pratar om att vara "good enough" och hitta lugnet i att allt inte alltid blir som man tänkt sig.
 • 4. Avsnitt - 4 Värderingar - Fb Live

  33:15
  I veckans podd som sändes live på Facebook samtalar vi om värderingar och förväntningar. Vad är en värdering? Varför är det viktigt att känna till sina värderingar och kunna kommunicera det till sina anhöriga? Vi ger personliga berättelser från våra egna liv och samtalar utifrån det. Som vanligt så ger vi också tips på hur du kan tänka kring värderingar och föreställningar utifrån en coach perspektiv.
 • 3. Avsnitt 3 - Konflikthantering

  27:55
  Denna gång samtalar vi om det spännande ämnet konflikthantering. Ett ämne som är näst intill oundvikligt att komma i kontakt med hemma eller på arbetsplatsen. Konflikter behöver inte vara dåligt bara vi hittar ett sätta att hantera de när de uppkommer. Vi pratar om vikten av kommunikation och att kunna sätta sig in i den andra partens tankar, samt ger endel tips hur du kan hantera det när de uppkommer. Som vanligt är det coacherna Jenny Jernberg Ralphsson och Suzana Fridh som samtalar.
 • 2. Avsnitt 2 . Relationer - FB Live.

  30:46
  I det andra avsnittet som sändes live på Facebook pratar vi relationer. Relationen till dig själv och andra. Vikten av att ha en bra kommunikation med sina närmaste. Hur ger man feedback till sin partner och vad är ett kärleksspråk? Det och mycket mer besvarar vi i dagens avsnitt. Som vanligt berättar vi också om personliga erfarenheter och hur vi hanterat det.
 • 1. Hur kan du tänka kring nystart? -FB Live

  34:03
  I veckans avsnitt pratar vi om nystart. Hösten står för dörren och då är det ett perfekttillfälle att börja med nya saker men också reflektera över vad du vill få plats med i livet.Du får tips och tankar för att hösten ska bli precis så bra som du vill att den ska bli.Detta avsnittet är inspelat från vår livepodd.