Share

Cissi & Hormonerna

En podd av Cissi Wallin och "Hormoner och Hemorrojder" (Sofia Falk och Therese Krupa-Syllner) om livet, utan snyggfilter.


Latest episode

 • Röra på fläsket

  42:32
  Det stora avsnittet om träning, hälsa och den ständigt granskade mammakroppen. Gäst är super-PT:n Lofsan.

More episodes

View all episodes

 • Den stora bröllopsyran

  43:15
  Sofia gifter sig om bara några dagar, Tessan gifte sig i Vegas och Cissi har haft TVÅ (med samma karl) - veckans "Cissi & Hormonerna" handlar givetvis om bröllop. Do's and dont's, planeringspanik och att somna ifrån bröllopsnatts-ligget... Lyssna om du vågar.
 • Cissi & Hormonerna - nypremiär "Egentid"

  33:01
  Har du också "skenbajsat" eller hängt kvar i soprummet för att få lite extra egentid? Unnas mammor mindre att bara vilja vara själva? Cissi & Hormonerna har flyttat in hos "Mama" och spekulerar vidare.
 • Avsnitt 13 - Skaffa barn ensam

  29:31
  Hur funkar det att skaffa barn ensam? Hur går det till rent praktiskt? En spermiespruta i muttan? Vi ställer alla snaskiga och viktiga frågor till ensamma mamman Sarah som åkte till Danmark och inseminerade sig.
 • Avsnitt 12 - Mansplaining

  31:00
  Män tycker om att veta saker. Framförallt tycker de illa om att inte veta saker. Så illa tycker de om att inte veta att de ibland vet även när de vet att det som vets inte går att veta.
 • Avsnitt 11 - High need babies

  23:47
  Vissa bebisar som lämnar livmodern sover, äter och jollrar. Andra vrålar, bökar och stökar. Det är rena rama lotteriet. Drar du vinstlotten – grattis och njut. Drar du nitlotten – hang in there, det kommer att bli bättre. Vi vet.
 • Avsnitt 10 - Jag önskar att min förstfödda blir en dotter...

  24:53
  Kände du dig besviken när ni fick se en snopp på ultraljudet? Eller rasade drömbilden av en fotbollspelande lillebror när det istället kom ut en bebis med snippa? Att önska sig ett friskt barn gör nog de allra flesta, men hur pk är det egentligen att önska sig ett visst kön på sin avkomma?