Share

cover art for Vinni om følelser, nytt album & anmeldelser

Christine Dancke

Vinni om følelser, nytt album & anmeldelser

Endelig ny prat med Vinni, ikke et sekund for tidlig! Vi snakker om nytt album, samarbeidspartnere, arbeidsbruddet med Gunnar Greve, følelser, om å være tidig ute og mer. Håper du liker!

More episodes

View all episodes

 • Mo Ayn om å holde tilbake og Karpe-samarbeid

  58:51
  Podkasten fikk endelig besøk av Mo Ayn - en tidligere skjult Oslo-skatt som endelig oppdages av flere!
 • Kaja Gunnufsens nydelig referanser og "comeback"

  57:41
  Kaja er endelig tilbake med et savnet perspektiv!
 • Kaizers Orchestra om braksuksessen og ny turné

  54:53
  Janove og Geir fra Kaizers besøker studio og deler høydepunkter, tanker og forteller om turnéåpningen i Stavanger og rådet de fikk av Ahas Magne Furuholmen.
 • Bausa om Turné, VGS & veien videre

  01:05:09
  Den relativt nye stjernetrioen Bausa står bak min favoritt-russelåt, "Turné", fullførte nettopp videregående og har hatt et mildt sagt sjukt år. Hvordan skal de forvalte oppmerksomheten og hva er veien videre?
 • Malin Pettersen om utenforskap, kapitalisme og nye referanser

  58:53
  Da mine venner, er jeg endelig tilbake med nye episoder! Dagnes episode er dagsfersk og gjestet av Malin Pettersen, først kjent fra Idol, deretter som country/bluegrass/americanaartist og programleder på NRK P13. I dagens episode snakker vi om TikTok-serier, Mariah Carey-referanser, valgomaten og om at vi begge har valgt en upopulær vei.
 • Topplista etter ferien-oppdatering

  35:54
  Ukas oppdatering!
 • Sensommergjenhør: Chris Holsten

  01:29:48
  Et siste sommergjenhør før du får rykende ferske episoder fra studio på Grønland i Oslo. Denne episoden ble spilt inn omtrent akkurat da Chris Holsten slapp "Smilet i ditt eget speil" - resten er historie <3
 • Sofiloud synger og skriver for stjerner og seg selv

  56:34
  Sofiloud er en av Norges nye låtskriverstjerner som kombinerer å dele av melodier og vokal med andre artister med å bygge egen karriere. I denne praten får du høre mer om låtskrivingens verden, om hvordan LIMPI var livets opplevelse og om nedturen i LA.
 • En av våre nye multistjerner: Bargee

  54:32
  Bargee er en svært talentfull skuespiller i tillegg til å være en veldig lovende artist. I det siste har han gjestet Chris Abolades låt med Arif, sluppet egen, følsom musikk og fortsatt å samarbeide med kompisen Makosir. I denne praten blir du bedre kjent med en kommende stjerne!