Share

cover art for SKAAR III

Christine Dancke

SKAAR III

Hilde Skaar var innom mandagen etter at hun vant Spellemann og etter den veldig triste nyheten om Dutty Dior. Samtalen ble veldig fin <3

More episodes

View all episodes

 • L.U:N.A om å knuses og bygges opp igjen

  55:36
  L:U:N:A er tilbake med ny musikk som egentlig er 4 år gammel, men som det var klart for først nå. Hun har møtt massiv motstand og vært langt nede for så å finne egenkjærlighet og selvtillit i musikken igjen gjennom sinne og erfaring.
 • Amara om "Stikk i brystet", Roc Boyz & kjærligssorg

  02:04:00
  Amara kom rett fra musikkvideoinnspilling i København, Landstreff og utsolgt Rockefeller og jeg lurte blant annet på om russen skjønte hvor rått at de fikk se Metro Boomin midt i tidenes villeste rapbeef som han er involvert i. Vi snakker om Amaras siste prosjekt "Stikk i brystet" som skal vise seg å stamme fra en fysisk plage, men også fra kjærlighetssorgen han har båret på det siste halve året. Amara jobber tett med Roc Boyz, og jeg lurer på om vi skal digge ukritisk eller "gripe inn", mens Amara kommer med litt andre perspektiver på den enormt populære gruppa. Veldig koselig og interessant prat, velkommen inn <3
 • Marthe Valle om aktivisme

  58:57
  Marthe Valle fra Harstad har ikke bare vunnet Spellemann for årets nykommer, hun er også en av de viktigste stemmene i Norge når det gjelder å engasjere seg og å bruke stemmen sin.
 • Nico & Vinz om verdensherredømme, gnisninger & ny start

  02:00:12
  Nico & Vinz er innom i forbindelse med at de skal begynne å lansere ny musikk - aller først en norsk versjon av verdenshiten deres "Am I Wrong?". Vi snakker om hvem som var irriterende i 2014, hva som skjedde da reisingen roet seg ned og de forsøkte å finne nettverk i LA, og hvordan stemningen gikk fra å være kritisk til å bli stødigere enn noen sinne.
 • Aleksander With om karriere og comeback

  01:47:42
  Aleksander With har nylig vært å se i Stjernekamp, men hvor ble han av før det? Og hva skal han nå? Og hva har han lært?
 • Spellemann spesial

  52:31
  Vinnere, takketaler, opplegg u name it jeg snakker om det!
 • Ruben om store endringer og ny musikk

  01:16:08
  Ruben har gjennomgått store endringer - både privat og i arbeidslivet. 12. april gir han ut en sang han skrev i 2018 som "alle" har ønsket at han skal gi ut, og i fjor skrev han sin første sang på norsk.