Share

cover art for Ruben om store endringer og ny musikk

Christine Dancke

Ruben om store endringer og ny musikk

Season 1

Ruben har gjennomgått store endringer - både privat og i arbeidslivet. 12. april gir han ut en sang han skrev i 2018 som "alle" har ønsket at han skal gi ut, og i fjor skrev han sin første sang på norsk.

More episodes

View all episodes

 • Sophie Stray om karrierevalget og Rolig Records

  01:09:48
  Sophie Stray podkastdebuterer! Hun forteller om musikkarierren hun startet som 14 åring, om signeringen med Rolig Records og om hva som er plan b.
 • Brunetter, blondiner & Astrid S

  55:21
  Joyride er ute - jeg kommer med en kjapp (evt treg) analyse. Ellers venter jeg på female remix av Bargees nye banger, helst så fort som overhodet mulig.
 • Ari Bajgora om det meste

  01:08:33
  Ari Bajgora om fremtiden, hytter, studier, festivalsommer og en hel rekke andre ting!
 • L.U:N.A om å knuses og bygges opp igjen

  55:36
  L:U:N:A er tilbake med ny musikk som egentlig er 4 år gammel, men som det var klart for først nå. Hun har møtt massiv motstand og vært langt nede for så å finne egenkjærlighet og selvtillit i musikken igjen gjennom sinne og erfaring.
 • Amara om "Stikk i brystet", Roc Boyz & kjærligssorg

  02:04:00
  Amara kom rett fra musikkvideoinnspilling i København, Landstreff og utsolgt Rockefeller og jeg lurte blant annet på om russen skjønte hvor rått at de fikk se Metro Boomin midt i tidenes villeste rapbeef som han er involvert i. Vi snakker om Amaras siste prosjekt "Stikk i brystet" som skal vise seg å stamme fra en fysisk plage, men også fra kjærlighetssorgen han har båret på det siste halve året. Amara jobber tett med Roc Boyz, og jeg lurer på om vi skal digge ukritisk eller "gripe inn", mens Amara kommer med litt andre perspektiver på den enormt populære gruppa. Veldig koselig og interessant prat, velkommen inn <3
 • Marthe Valle om aktivisme

  58:57
  Marthe Valle fra Harstad har ikke bare vunnet Spellemann for årets nykommer, hun er også en av de viktigste stemmene i Norge når det gjelder å engasjere seg og å bruke stemmen sin.
 • Nico & Vinz om verdensherredømme, gnisninger & ny start

  02:00:12
  Nico & Vinz er innom i forbindelse med at de skal begynne å lansere ny musikk - aller først en norsk versjon av verdenshiten deres "Am I Wrong?". Vi snakker om hvem som var irriterende i 2014, hva som skjedde da reisingen roet seg ned og de forsøkte å finne nettverk i LA, og hvordan stemningen gikk fra å være kritisk til å bli stødigere enn noen sinne.
 • SKAAR III

  01:25:17
  Hilde Skaar var innom mandagen etter at hun vant Spellemann og etter den veldig triste nyheten om Dutty Dior. Samtalen ble veldig fin <3