Share

cover art for Hits-oppdatering, gitar & mitt nye roman empire

Christine Dancke

Hits-oppdatering, gitar & mitt nye roman empire

Jeg har vært på konserter, hørt på musikk, fått nye favoritter og blitt intervjuet om gitarmusikk. På høy tid med en oppdatering!

More episodes

View all episodes

 • Ari Bajgora om det meste

  01:08:33
  Ari Bajgora om fremtiden, hytter, studier, festivalsommer og en hel rekke andre ting!
 • L.U:N.A om å knuses og bygges opp igjen

  55:36
  L:U:N:A er tilbake med ny musikk som egentlig er 4 år gammel, men som det var klart for først nå. Hun har møtt massiv motstand og vært langt nede for så å finne egenkjærlighet og selvtillit i musikken igjen gjennom sinne og erfaring.
 • Amara om "Stikk i brystet", Roc Boyz & kjærligssorg

  02:04:00
  Amara kom rett fra musikkvideoinnspilling i København, Landstreff og utsolgt Rockefeller og jeg lurte blant annet på om russen skjønte hvor rått at de fikk se Metro Boomin midt i tidenes villeste rapbeef som han er involvert i. Vi snakker om Amaras siste prosjekt "Stikk i brystet" som skal vise seg å stamme fra en fysisk plage, men også fra kjærlighetssorgen han har båret på det siste halve året. Amara jobber tett med Roc Boyz, og jeg lurer på om vi skal digge ukritisk eller "gripe inn", mens Amara kommer med litt andre perspektiver på den enormt populære gruppa. Veldig koselig og interessant prat, velkommen inn <3
 • Marthe Valle om aktivisme

  58:57
  Marthe Valle fra Harstad har ikke bare vunnet Spellemann for årets nykommer, hun er også en av de viktigste stemmene i Norge når det gjelder å engasjere seg og å bruke stemmen sin.
 • Nico & Vinz om verdensherredømme, gnisninger & ny start

  02:00:12
  Nico & Vinz er innom i forbindelse med at de skal begynne å lansere ny musikk - aller først en norsk versjon av verdenshiten deres "Am I Wrong?". Vi snakker om hvem som var irriterende i 2014, hva som skjedde da reisingen roet seg ned og de forsøkte å finne nettverk i LA, og hvordan stemningen gikk fra å være kritisk til å bli stødigere enn noen sinne.
 • SKAAR III

  01:25:17
  Hilde Skaar var innom mandagen etter at hun vant Spellemann og etter den veldig triste nyheten om Dutty Dior. Samtalen ble veldig fin <3
 • Aleksander With om karriere og comeback

  01:47:42
  Aleksander With har nylig vært å se i Stjernekamp, men hvor ble han av før det? Og hva skal han nå? Og hva har han lært?
 • Spellemann spesial

  52:31
  Vinnere, takketaler, opplegg u name it jeg snakker om det!