Share

cover art for Ella Marie om kampen, stemmen og veggen

Christine Dancke

Ella Marie om kampen, stemmen og veggen

Ella Marie kom rett fra prisutdeling til podkast, og der hadde hun vunnet Filmkritikerprisen for beste skuespiller for innsatsen som Ester i «Ellos eatnu - La elva leve». Hun har også kjempet for Fosen store deler av fjoråret - en kamp hun ofret alt for, inkludert stemmen. Nå er Ella Marie redd for å møte den beryktede veggen, for hun vil helst ha overskudd til å kjempe mange kamper i mange år fremover.

More episodes

View all episodes

 • Matomas beste og andre godsaker

  24:46
  Takk for tålmodigheten, her er ukas!
 • Dagny om ELLE, skriveutfordringer og åpenhet

  01:10:05
  Vurderte å kalle denne episoden "Dritbra episode med Dagny" fordi det er så bra jeg syns praten er, men gikk for noen stikkord om innholdet <3
 • Mysteriet Charli XCX, Aurora & Dagny

  40:41
  Denne uka har det knaka i hodet.
 • Tyr om suksess, selfcare & sommermusikk

  01:13:38
  Tyr ga oss for ikke lenge siden et nydelig album i Bedøvelse gjør mester, og er allerede klar med en sommer-EP til oss, som kommer om et par ukers tid. Allerede fredag kommer første singel fra prosjektet, "players" med Ari Bajgora. Han er også en del av sommerslageren "Brunette og blondine" med Bargee og forteller at famen fikk han til å forstå hvor introvert han egentlig er.
 • Jonas Benyoub om sperrer og spennende fremtid

  01:09:24
  Jonas Benyoub kommer rett fra TV serie-sett og føler at det er vanskelig å nå ut med musikken i disse dager. I tillegg er han straks 30 år og føler at han må ta tak i andre ting i livet, som det å åpne seg for å møte det som kan bli en fremtidig kone. Sperrene i hodet skaper overtenking både i musikken og kjærligheten, men arbeidet med å få de til å løsne er godt i gang.
 • Sophie Stray om karrierevalget og Rolig Records

  01:09:48
  Sophie Stray podkastdebuterer! Hun forteller om musikkarierren hun startet som 14 åring, om signeringen med Rolig Records og om hva som er plan b.
 • Brunetter, blondiner & Astrid S

  55:21
  Joyride er ute - jeg kommer med en kjapp (evt treg) analyse. Ellers venter jeg på female remix av Bargees nye banger, helst så fort som overhodet mulig.
 • Ari Bajgora om det meste

  01:08:33
  Ari Bajgora om fremtiden, hytter, studier, festivalsommer og en hel rekke andre ting!