Share

cover art for Årets beste: Luke 5

Christine Dancke

Årets beste: Luke 5

Kalenderen ruller videre <3

More episodes

View all episodes

 • Mysteriet Charli XCX, Aurora & Dagny

  40:41
  Denne uka har det knaka i hodet.
 • Tyr om suksess, selfcare & sommermusikk

  01:13:38
  Tyr ga oss for ikke lenge siden et nydelig album i Bedøvelse gjør mester, og er allerede klar med en sommer-EP til oss, som kommer om et par ukers tid. Allerede fredag kommer første singel fra prosjektet, "players" med Ari Bajgora. Han er også en del av sommerslageren "Brunette og blondine" med Bargee og forteller at famen fikk han til å forstå hvor introvert han egentlig er.
 • Jonas Benyoub om sperrer og spennende fremtid

  01:09:24
  Jonas Benyoub kommer rett fra TV serie-sett og føler at det er vanskelig å nå ut med musikken i disse dager. I tillegg er han straks 30 år og føler at han må ta tak i andre ting i livet, som det å åpne seg for å møte det som kan bli en fremtidig kone. Sperrene i hodet skaper overtenking både i musikken og kjærligheten, men arbeidet med å få de til å løsne er godt i gang.
 • Sophie Stray om karrierevalget og Rolig Records

  01:09:48
  Sophie Stray podkastdebuterer! Hun forteller om musikkarierren hun startet som 14 åring, om signeringen med Rolig Records og om hva som er plan b.
 • Brunetter, blondiner & Astrid S

  55:21
  Joyride er ute - jeg kommer med en kjapp (evt treg) analyse. Ellers venter jeg på female remix av Bargees nye banger, helst så fort som overhodet mulig.
 • Ari Bajgora om det meste

  01:08:33
  Ari Bajgora om fremtiden, hytter, studier, festivalsommer og en hel rekke andre ting!
 • L.U:N.A om å knuses og bygges opp igjen

  55:36
  L:U:N:A er tilbake med ny musikk som egentlig er 4 år gammel, men som det var klart for først nå. Hun har møtt massiv motstand og vært langt nede for så å finne egenkjærlighet og selvtillit i musikken igjen gjennom sinne og erfaring.
 • Amara om "Stikk i brystet", Roc Boyz & kjærligssorg

  02:04:00
  Amara kom rett fra musikkvideoinnspilling i København, Landstreff og utsolgt Rockefeller og jeg lurte blant annet på om russen skjønte hvor rått at de fikk se Metro Boomin midt i tidenes villeste rapbeef som han er involvert i. Vi snakker om Amaras siste prosjekt "Stikk i brystet" som skal vise seg å stamme fra en fysisk plage, men også fra kjærlighetssorgen han har båret på det siste halve året. Amara jobber tett med Roc Boyz, og jeg lurer på om vi skal digge ukritisk eller "gripe inn", mens Amara kommer med litt andre perspektiver på den enormt populære gruppa. Veldig koselig og interessant prat, velkommen inn <3