Share

cover art for ØYUNN KROGH - danser, utroskapsrykter og red flags

Chit Chat med Helle

ØYUNN KROGH - danser, utroskapsrykter og red flags

Ep. 32

Øyunn tar oss i dag gjennom livet - fra oppveksten på Ås og frem til i dag. Det har skjedd spesielt mye for Øyunn de siste 3 årene, og på denne tiden har også vi blitt godt kjent med henne gjennom blant annet Farmen kjendis, Sommerhytta og SOME. Øyunn ble singel i fjor, så vi kommer oss ikke unna litt kjærlighetsprat i dagens episode. Vi snakker om redflags, tidligere erfaringer, datinglivet og utroskapsrykter. Det kommer mye positivt ut av det å være en offentlig person, men det kan også by på utfordringer som rykter, kritikk og drittslenging. Øyunn forteller i dag om hvordan det er å stå i det når det stormer som verst og om planene for fremtiden. 


More episodes

View all episodes

 • MINI - Mobbing

  27:07
  I dagens mini snakker jeg om mobbing, og hvordan det kan påvirke psyken. Jeg deler av egne erfaringer, og forteller om hendelser jeg har blitt fortalt. Har du forlag til ukens tema, eller vil sende inn et dilemma? Slide in i DM på Instagram - helle_nordby. 
 • 62. Iselin Guttormsen Del 1 - tenåringsforelskelse og det å leve i et psykisk og fysisk voldelig forhold

  47:32
  Iselin forteller i del 1 om hvordan det var å vokse opp i et travelt hjem i Drammen, med en stor søskenflokk. Etter videregående kom det noen ekstremt utfordrende år, og Iselin forteller om en både psykisk og fysisk voldelig relasjon som varte i 3 år. Vi snakker også om utdannelse, kjærlighet, utroskap, graviditet og forventninger til livet i dagens episode. Trigger warning - psykisk og fysisk vold i nære relasjoner. 
 • MINI - Situationships og hookup culture

  24:29
  I dagens mini drodler jeg rundt temaene situationships og hookup culture. Hva er et situationships? Og var datingkulturen bedre før? Kanskje vi blir klokere sammen…Ukens dilemma er også selvfølgelig med! Har du forlag på temaer, eller et dilemma du vil dele med meg? Slide inn i DM: helle_nordby på IG <3
 • 61. Martine Halvorsen Del 2 - overfall, giftemål og kritikk rundt 16 ukers helvete

  42:42
  I del 2 får vi høre en følsom Martine fortelle om livets oppturer og nedturer. Blandt annet giftemålet til Christian og hvorfor de valgte å holde det hemmelig. Nb! I dagens episode blir det snakket om overgrep og voldtekt. 
 • MINI - Hvordan deale med kjærlighetssorg?

  26:45
  De aller fleste av oss har hatt kjærlighetssorg </3. I dag deler jeg av egne erfaringer og forteller om hva som har hjulpet meg gjennom tunge tider. Jeg sitter ikke på en fasit, men noen ganger kan det kanskje være godt å høre noen snakke om sin hjertesorg, så man ikke føler seg så alene. Dagens dilemma er selvfølgelig også med. Har du forslag på tema, eller et diemma du vil dele - send meg en DM på IG: helle_nordby
 • 60. Martine Halvorsen del 1 - Flink pike-syndrom, kjærligheten og livet på flyttefot

  40:54
  I dag får vi høre om oppveksten på Nesodden, tanker rundt eget selvbilde og en tenåringsperiode preget av «flink pike mentaliteten». Martine forteller også om hvordan hun møtte sin utkårede - Christian. De to lever et litt annerledes’ liv, mye på flyttefot så vi får høre om hvordan de har taklet avstandsforhold, det å flytte mye, tanker rundt økonomi og fremtiden.
 • MINI - Silikonpupper

  26:03
  I dagens mini deler jeg av egne erfaringer! Dette blir ikke akkurat en reklame for silikonpupper kan man si… Du får høre om de positive og negative sidene ved å operere brystene. Kanskje mest negative Hehe… men det skal sies at dette er informasjonen jeg selv skulle ønske jeg hadde før jeg valgte å operere meg.  Må også neve at det blir snakket grafisk om brystforstørrelse og kirurgiske inngrep i denne episoden. 
 • 58. Kristin Gjelsvik Del 1 - feil miljø, narkotika og Paradise Hotel

  40:58
  I dag får vi høre om oppveksten i Bergen og veien inn i tenårene. Kristin kom i ung alder inn i et trøblete miljø, og ble eksponert for mye rus. Hun forteller om veien ut, Paradise Hotel og hvordan det var å bli kjent over natten. 
 • MINI - Imposter syndrome

  22:47
  I dagens mini tar jeg for meg begrepet og følelsen - imposter syndrome. Tanken om at man ikke er så dyktig som andre mener er noe mange kan kjenne seg igjen. Jeg drøfter og deler egne meninger om bedragersyndromet, i tillegg til å ta opp dagens dilemma. Send inn dagens dilemma på IG: helle_nordby